,, ,

Ankara Gençlik Meclisi, Hasanoğlan Köy Enstitüsü'nde Gençlik Kampı Düzenledi

Gündem 31.07.2023 - 17:41, Güncelleme: 31.07.2023 - 17:44 3183+ kez okundu.
 

Ankara Gençlik Meclisi, Hasanoğlan Köy Enstitüsü'nde Gençlik Kampı Düzenledi

Ankara Gençlik Meclisi, Hasanoğlan Köy Enstitüsü'nde Gençlik Kampı Düzenledi
Ankara Gençlik Meclisi , Cumhuriyet'in ilk köy enstitülerinden olan ve tarihiyle büyüleyen Hasanoğlan Köy Enstitüsü 'nde Gençlik Kampı düzenledi. Kampa, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş , Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın , Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz , Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörü Volkan Gültekin , Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Serkan Yorgancılar , Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Artunç , Tohumluk Vakfı Başkanı Pınar Ayhan Öztürk , Ankara Kent Konseyi Başkanvekili Zafer Şahin ve Ankara Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Cevriye Kaya katıldı. Kamp kapsamında gençler, Hasanoğlan Köy Enstitüsü 'nün tarihi ve mimarisini inceledi, atölye çalışmalarına katıldı, doğa yürüyüşleri yaptı ve çeşitli etkinliklere katıldı. Kamp, gençlerin birbirleriyle tanışması, kaynaşması ve sosyalleşmesi için fırsat yarattı. Ankara Gençlik Meclisi Başkanı Ceren Can , kampın önemine değinerek, "Gençlik Meclisi olarak, gençlerin gelişimine ve sosyalleşmesine katkı sağlamak için çalışıyoruz. Hasanoğlan Köy Enstitüsü, Cumhuriyet tarihinin önemli bir parçasıdır. Bu kampta gençler, Hasanoğlan Köy Enstitüsü 'nün tarihini ve mimarisini öğrenecek, atölye çalışmalarına katılacak, doğa yürüyüşleri yapacak ve çeşitli etkinliklere katılacak. Kamp, gençlerin birbirleriyle tanışması, kaynaşması ve sosyalleşmesi için fırsat yaratacak" dedi.
Ankara Gençlik Meclisi, Hasanoğlan Köy Enstitüsü'nde Gençlik Kampı Düzenledi

Ankara Gençlik Meclisi , Cumhuriyet'in ilk köy enstitülerinden olan ve tarihiyle büyüleyen Hasanoğlan Köy Enstitüsü 'nde Gençlik Kampı düzenledi. Kampa, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş , Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın , Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz , Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörü Volkan Gültekin , Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Serkan Yorgancılar , Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Mustafa Artunç , Tohumluk Vakfı Başkanı Pınar Ayhan Öztürk , Ankara Kent Konseyi Başkanvekili Zafer Şahin ve Ankara Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Cevriye Kaya katıldı.

Kamp kapsamında gençler, Hasanoğlan Köy Enstitüsü 'nün tarihi ve mimarisini inceledi, atölye çalışmalarına katıldı, doğa yürüyüşleri yaptı ve çeşitli etkinliklere katıldı. Kamp, gençlerin birbirleriyle tanışması, kaynaşması ve sosyalleşmesi için fırsat yarattı.

Ankara Gençlik Meclisi Başkanı Ceren Can , kampın önemine değinerek, "Gençlik Meclisi olarak, gençlerin gelişimine ve sosyalleşmesine katkı sağlamak için çalışıyoruz. Hasanoğlan Köy Enstitüsü, Cumhuriyet tarihinin önemli bir parçasıdır. Bu kampta gençler, Hasanoğlan Köy Enstitüsü 'nün tarihini ve mimarisini öğrenecek, atölye çalışmalarına katılacak, doğa yürüyüşleri yapacak ve çeşitli etkinliklere katılacak. Kamp, gençlerin birbirleriyle tanışması, kaynaşması ve sosyalleşmesi için fırsat yaratacak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.