,, ,

Anıl Alan Başarıya Doymuyor

Tv-Dünyası 17.07.2023 - 08:53, Güncelleme: 17.07.2023 - 08:53 3867+ kez okundu.
 

Anıl Alan Başarıya Doymuyor

Anıl Alan Başarıya Doymuyor
BEYAZ TV ’de her Cumartesi günü ekranlara gelen ‘ Yaşama Dair ’ programına geçtiğimiz günlerde dahil olan Anıl Alan , başarıdan başarıya koşuyor. Yeni teklisi ‘Nasılsın’ ile büyük çıkış yakalayan ünlü sanatçı Anıl Alan , şimdi de sunuculuğa soyundu. Alan, Ünlü oyuncu ve sunucu Semra Güzel ile Beyaz Tv ’de ‘Yaşama Dair’ programını sunmaya başladı. ‘ Yaşama Dair ’programındaki başarısıyla izleyenlerini büyüleyen Anıl Alan , ‘Yakında festivaller başlıyor. Birbirinden güzel projelerimde hayata geçecek. Televizyonculuk sunuculuğunu da sevdim. Hedefim bu alanda da başarıyı yakalamak’dedi.
Anıl Alan Başarıya Doymuyor

BEYAZ TV ’de her Cumartesi günü ekranlara gelen ‘ Yaşama Dair ’ programına geçtiğimiz günlerde dahil olan Anıl Alan , başarıdan başarıya koşuyor.

Yeni teklisi ‘Nasılsın’ ile büyük çıkış yakalayan ünlü sanatçı Anıl Alan , şimdi de sunuculuğa soyundu. Alan, Ünlü oyuncu ve sunucu Semra Güzel ile Beyaz Tv ’de ‘Yaşama Dair’ programını sunmaya başladı. ‘ Yaşama Dair ’programındaki başarısıyla izleyenlerini büyüleyen Anıl Alan , ‘Yakında festivaller başlıyor. Birbirinden güzel projelerimde hayata geçecek. Televizyonculuk sunuculuğunu da sevdim. Hedefim bu alanda da başarıyı yakalamak’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.