,, ,

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç'ten Yeni Kabine Yorumu

Gündem 06.06.2023 - 09:06, Güncelleme: 06.06.2023 - 09:21 5370+ kez okundu.
 

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç'ten Yeni Kabine Yorumu

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç'ten Yeni Kabine Yorumu
Yeni kabineyi değerlendiren Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan yeni kabinenin tüm üyelerine ve mesai arkadaşlarına bu zorlu geçis döneminde başarılar diledi. Gerçekten, Kahramanmaraş Büyük Felaketinin yaralarının sarılmasının öncelik olmasına önem verildiği tarafımızca açık bir biçimde gözlemlenmiştir.  Macera aramaktan uzak gerçekçi bir politika izleneceği de son derece açıktır.  Dünya' nın genelinde yaşanan yılan hikayelerinin, trajedi ve komediyi birarada  barındırdığı gerçeği karşısında, evvelki politikaların doğru ya da yanlış olduğu tartışması yerine,  Büyük Deprem Felaketinin baz alınması ve buna ilişkin görevlendirmeler yapılması, ülkede otorite özlemine duyulan ihtiyacı açıkça göstermektedir.  Otorite kaynağının özünün, ülkü ve ülke birliği, ortak ahlaki değerler, milli servetleri tekrar kazanma güdüsü ve adil paylaşım arzusu olduğu olarak özetlenebilir.  Yeni kabine üyelerini büyük bir sorumluluk üstlendikleri için öncelikle tebrik eder, yine kendilerine ve mesai arkadaşlarına bu kutsal görevlerinde Şahsım ve mensubu olduğum Andımız Türkiye Hareketi ve Ülkemiz  adına başarılar dilerim.  Saygılarımla.  Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan 
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç'ten Yeni Kabine Yorumu

Yeni kabineyi değerlendiren Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan yeni kabinenin tüm üyelerine ve mesai arkadaşlarına bu zorlu geçis döneminde başarılar diledi.

Gerçekten, Kahramanmaraş Büyük Felaketinin yaralarının sarılmasının öncelik olmasına önem verildiği tarafımızca açık bir biçimde gözlemlenmiştir. 
Macera aramaktan uzak gerçekçi bir politika izleneceği de son derece açıktır. 
Dünya' nın genelinde yaşanan yılan hikayelerinin, trajedi ve komediyi birarada  barındırdığı gerçeği karşısında, evvelki politikaların doğru ya da yanlış olduğu tartışması yerine,  Büyük Deprem Felaketinin baz alınması ve buna ilişkin görevlendirmeler yapılması, ülkede otorite özlemine duyulan ihtiyacı açıkça göstermektedir. 
Otorite kaynağının özünün, ülkü ve ülke birliği, ortak ahlaki değerler, milli servetleri tekrar kazanma güdüsü ve adil paylaşım arzusu olduğu olarak özetlenebilir. 
Yeni kabine üyelerini büyük bir sorumluluk üstlendikleri için öncelikle tebrik eder, yine kendilerine ve mesai arkadaşlarına bu kutsal görevlerinde Şahsım ve mensubu olduğum Andımız Türkiye Hareketi ve Ülkemiz  adına başarılar dilerim. 

Saygılarımla. 

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.