,, ,

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan'dan Kız Çocukları Günü Mesajı

Gündem 11.10.2023 - 22:00, Güncelleme: 12.10.2023 - 15:21 10920+ kez okundu.
 

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan'dan Kız Çocukları Günü Mesajı

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan, Dünya Kız Çocukları Günü’nde tüm kız çocuklarının eşitliğini vurguladı ve bir mesaj yayınladı.
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan , 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Turan mesajında, Nil, Ada, Lara, İrem, Eylül, Leyla, Nadide,  Eda, Elâ, Sema, Alya, Elif, Füsun, Ahsen, Ece, İzlem ve daha isimlerini sayamadığımız milyonlarca Türk Kızımız.  A Kadın Milli Voleybol Takımımız.  Safiye Ali , Süreyya Ağaoğlu , Zehra Kosava Durmaz , Filiz Dinçmen , Berna Arıman , Muazzez İlmiye Çığ , Türkan Saylan ve kız çocuklarımızı yetiştiren Analarımız. İsmi gibi Anadolu. Ülkü, Sabiha, Afet, Nebile, Rukiye ve  Zehra. Onlar da birer kız çocuğu değil miydi?  Aynı, "Değiştirilemez,  Değiştirilmesi teklif dahi edilemez hükümler gibi."  Kızlarımız eşittir,  kırmızı çizgimiz.  Başta tüm şehitlerimizin kızları olmak üzere bütün Dünya Kız Çocukları' nın Gününü kutluyor, cehaletin, savaşların ve yıkımın olmadığı bir Dünya temennisi ile sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı  Özgür Meriç Turan
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan, Dünya Kız Çocukları Günü’nde tüm kız çocuklarının eşitliğini vurguladı ve bir mesaj yayınladı.

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan , 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Turan mesajında, Nil, Ada, Lara, İrem, Eylül, Leyla, Nadide,  Eda, Elâ, Sema, Alya, Elif, Füsun, Ahsen, Ece, İzlem ve daha isimlerini sayamadığımız milyonlarca Türk Kızımız. 

A Kadın Milli Voleybol Takımımız. 

Safiye Ali , Süreyya Ağaoğlu , Zehra Kosava Durmaz , Filiz Dinçmen , Berna Arıman , Muazzez İlmiye Çığ , Türkan Saylan ve kız çocuklarımızı yetiştiren Analarımız. İsmi gibi Anadolu. Ülkü, Sabiha, Afet, Nebile, Rukiye ve  Zehra. Onlar da birer kız çocuğu değil miydi? 
Aynı, "Değiştirilemez,  Değiştirilmesi teklif dahi edilemez hükümler gibi." 

Kızlarımız eşittir,  kırmızı çizgimiz. 

Başta tüm şehitlerimizin kızları olmak üzere bütün Dünya Kız Çocukları' nın Gününü kutluyor, cehaletin, savaşların ve yıkımın olmadığı bir Dünya temennisi ile sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı 
Özgür Meriç Turan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.