,, ,

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan İstanbul Büyükada Cemevi Başkanı Özcan Doğan' ı ziyaret etti.

Gündem 12.05.2023 - 09:10, Güncelleme: 12.05.2023 - 09:10 5361+ kez okundu.
 

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan İstanbul Büyükada Cemevi Başkanı Özcan Doğan' ı ziyaret etti.

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan İstanbul Büyükada Cemevi Başkanı Özcan Doğan' ı ziyaret etti.
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan , İstanbul Büyükada Cemevi Başkanı Özcan Doğan ' ı Büyükada' da ziyaret etti.    Başkan Özgür Meriç Turan , Adaların kaderinin cezalandırma da sürgün, epidemi gibi sağlıkta ise tecrit yeri olduğuna dikkat çekerek, Milletçe pandemi döneminde hep birlikte nasıl mesafeleri koruduysak, Pazar günü yapılacak olan seçimlerden sonra da yine aynı şekilde mesafelerimizi korumamız gerektiğinin önemine vurgu yaptı. Aksi bir davranışın viral bir biçimde bütün Dünya' ya yayılabileceğini belirten Başkan Özgür Meriç Turan , böyle bir duruma karşı da henüz bir aşının olmadığına dikkat çekti.  Buna karşın, etnik kimliği ne olursa olsun her bir vatandaşa sevgi ve saygı beslemenin toplumun bağışıklık sistemine daha iyi geleceğini söyleyen Turan, ilimin ve fennin ışığında, sağına soluna bakmadan, hastalıklı ne kadar oluşum var olursa olsun, hiç birinin,  birbirine sevgiyle bağlanan bu hassas dokuya en ufak bir zarar dahi  veremeyeceğinin bilinmesinde de fayda var, dedi.  İstanbul Büyükada Cemevi Başkanı Özcan Doğan ise Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan ' a yapmış olduğu ziyaretten ötürü teşekkür etti. Büyükada Cemevi Derneği faaliyetleri hakkında kısa bilgiler verdikten sonra Paşabahçe Vapurunda misafir ettiği Turan'ı Büyükada' dan Ankara' ya uğurladı.
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan İstanbul Büyükada Cemevi Başkanı Özcan Doğan' ı ziyaret etti.

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan , İstanbul Büyükada Cemevi Başkanı Özcan Doğan ' ı Büyükada' da ziyaret etti. 

 

Başkan Özgür Meriç Turan , Adaların kaderinin cezalandırma da sürgün, epidemi gibi sağlıkta ise tecrit yeri olduğuna dikkat çekerek, Milletçe pandemi döneminde hep birlikte nasıl mesafeleri koruduysak, Pazar günü yapılacak olan seçimlerden sonra da yine aynı şekilde mesafelerimizi korumamız gerektiğinin önemine vurgu yaptı.

Aksi bir davranışın viral bir biçimde bütün Dünya' ya yayılabileceğini belirten Başkan Özgür Meriç Turan , böyle bir duruma karşı da henüz bir aşının olmadığına dikkat çekti. 

Buna karşın, etnik kimliği ne olursa olsun her bir vatandaşa sevgi ve saygı beslemenin toplumun bağışıklık sistemine daha iyi geleceğini söyleyen Turan, ilimin ve fennin ışığında, sağına soluna bakmadan, hastalıklı ne kadar oluşum var olursa olsun, hiç birinin,  birbirine sevgiyle bağlanan bu hassas dokuya en ufak bir zarar dahi  veremeyeceğinin bilinmesinde de fayda var, dedi. 

İstanbul Büyükada Cemevi Başkanı Özcan Doğan ise Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan ' a yapmış olduğu ziyaretten ötürü teşekkür etti. Büyükada Cemevi Derneği faaliyetleri hakkında kısa bilgiler verdikten sonra Paşabahçe Vapurunda misafir ettiği Turan'ı Büyükada' dan Ankara' ya uğurladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.