,, ,

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan' dan flaş açıklama!

Siyaset 25.05.2023 - 13:38, Güncelleme: 25.05.2023 - 13:38 7334+ kez okundu.
 

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan' dan flaş açıklama!

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan' dan flaş açıklama!
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan ' dan flaş açıklama! Dolu dizgin yangından mal kaçırılırcasına ikinci tur seçimine götürülen Yüce Türk Milletinin, Sayın Sinan Oğan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ ' ın açıklamasından çok, seçim yarışındaki  bir diğer Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Muharrem İnce ' nin asıl kime oy vereceğini büyük bir merak ve heyecanla beklediğini söyledi.  Gerçekten Sayın İnce' nin yaşadığı üzücü mağduriyeti yok sayan bir anlayışın Yüce Türk Milletinin genetik kodları ile uyuşmadığını ifade eden Turan,  Seçim yarışında hangi Cumhurbaşkanı adayını destekleyeceği sorusunun kendisinden çok Sayın Muharrem İnce Bey' e sorulmasının daha evla olduğunu belirtti.  Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan Sayın Cumhurbaşkanı adaylarını destekleyen siyasi parti liderlerinin Sayın Muharrem İnce ' den helallik istedikten sonra kim kime ne derece destek veya köstek ise onu kamuoyu ile paylaşmalarının daha asil bir davranış olacağına ve bu davranışın da Türk Demokrasi Tarihine önemli bir not olarak düşüleceğine inanıyorum. diyerek sözlerini tamamladı.
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan' dan flaş açıklama!

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan ' dan flaş açıklama!

Dolu dizgin yangından mal kaçırılırcasına ikinci tur seçimine götürülen Yüce Türk Milletinin, Sayın Sinan Oğan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ ' ın açıklamasından çok, seçim yarışındaki  bir diğer Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Muharrem İnce ' nin asıl kime oy vereceğini büyük bir merak ve heyecanla beklediğini söyledi. 

Gerçekten Sayın İnce' nin yaşadığı üzücü mağduriyeti yok sayan bir anlayışın Yüce Türk Milletinin genetik kodları ile uyuşmadığını ifade eden Turan, 
Seçim yarışında hangi Cumhurbaşkanı adayını destekleyeceği sorusunun kendisinden çok Sayın Muharrem İnce Bey' e sorulmasının daha evla olduğunu belirtti. 
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan Sayın Cumhurbaşkanı adaylarını destekleyen siyasi parti liderlerinin Sayın Muharrem İnce ' den helallik istedikten sonra kim kime ne derece destek veya köstek ise onu kamuoyu ile paylaşmalarının daha asil bir davranış olacağına ve bu davranışın da Türk Demokrasi Tarihine önemli bir not olarak düşüleceğine inanıyorum. diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.