,, ,

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan' dan Filenin Sultanları' na tebrik mesajı.

Gündem 04.09.2023 - 15:51, Güncelleme: 04.09.2023 - 15:51 3734+ kez okundu.
 

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan' dan Filenin Sultanları' na tebrik mesajı.

Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonu oldu. Andımız Türkiye Hareketi Başkanı Turan, oyuncuların asil davranışını övdü. Atatürk'ün sözünü hatırlattı.
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan ' dan Filenin Sultanları' na tebrik mesajı. A Mili Kadın Voleybol Takımımızın göstermiş olduğu başarı pek tabi takdire şayandır.  Türk Kadınının, Türk Kızının ve Türk Anasının eşsiz varlığının adeta sembolü olacak gözlerden kaçmaması gereken öyle bir mühim bir davranış oyuncularımız tarafından gösterilmiştir ki, asıl bu davranış, yeniden bir diriliş ve yükselişin ayak seslerinin gelmekte olduğunu da dün gece bizlere göstermiştir.  Ay Yıldızlı Bayrağımızı en iyi şekilde temsil eden A Milli Kadın Oyuncularımızın kendilerine takdim edilen 500 Bin Avroluk Çek Görseli önünde poz vermek yerine, bu standı kaldırıp arka plana atarak, gözlerden ve kameralardan uzaklaştırmaları, Aziz Milletimizin gönlünde büyük ve kıymetli bir hatıra olarak ilelebet kalacaktır.  Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün sporcunun, zeki, çevik ve aynı zamanda "neden ahlaklısını" sevdiği bu davranış ile bütün Dünya  Kamuoyu önünde bir kez daha ispatlanmış bulunmaktadır.  Avrupa Şampiyonluğu bir yana, tüm Dünya' ya ibret olacak bu asil davranışlarından ötürü kendilerini tebrik ediyorum.
Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonu oldu. Andımız Türkiye Hareketi Başkanı Turan, oyuncuların asil davranışını övdü. Atatürk'ün sözünü hatırlattı.

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan ' dan Filenin Sultanları' na tebrik mesajı.

A Mili Kadın Voleybol Takımımızın göstermiş olduğu başarı pek tabi takdire şayandır. 

Türk Kadınının, Türk Kızının ve Türk Anasının eşsiz varlığının adeta sembolü olacak gözlerden kaçmaması gereken öyle bir mühim bir davranış oyuncularımız tarafından gösterilmiştir ki, asıl bu davranış, yeniden bir diriliş ve yükselişin ayak seslerinin gelmekte olduğunu da dün gece bizlere göstermiştir. 

Ay Yıldızlı Bayrağımızı en iyi şekilde temsil eden A Milli Kadın Oyuncularımızın kendilerine takdim edilen 500 Bin Avroluk Çek Görseli önünde poz vermek yerine, bu standı kaldırıp arka plana atarak, gözlerden ve kameralardan uzaklaştırmaları, Aziz Milletimizin gönlünde büyük ve kıymetli bir hatıra olarak ilelebet kalacaktır. 

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün sporcunun, zeki, çevik ve aynı zamanda "neden ahlaklısını" sevdiği bu davranış ile bütün Dünya  Kamuoyu önünde bir kez daha ispatlanmış bulunmaktadır. 

Avrupa Şampiyonluğu bir yana, tüm Dünya' ya ibret olacak bu asil davranışlarından ötürü kendilerini tebrik ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.