,, ,

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Ankara'nın Başkent Oluşunu Kutladı

Gündem 13.10.2023 - 10:56, Güncelleme: 13.10.2023 - 11:04 3089+ kez okundu.
 

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Ankara'nın Başkent Oluşunu Kutladı

“Andımız Türkiye Hareketi Başkanı Turan, Ankara’nın başkent oluşunun 100. yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.
Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan , Ankara 'nın Başkent ilan edilişinin 100. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Turan mesajında, Ankara'nın Milli Mücadele döneminde ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda tarihi bir rol oynadığını belirtti. Turan, Ankara'nın bugün de Türkiye Büyük Millet Meclisi başta olmak üzere önemli kamu kurum ve kuruluşlarına ev sahipliği yaparak ülke için önemini bir kez daha gösterdiğini vurguladı. Turan, mesajında ayrıca Ankara'nın Başkent oluşunun mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarını saygı ve minnetle andığını belirterek, tüm şehit ve gazilere de rahmet diledi. Turan mesajında şu ifadelere yer verdi: "Ankara, Milli Mücadelemizin sevk ve idare merkezi olarak, Kuvâ-yı Milliye ruhuyla ülkemizin bağımsızlığı için büyük bir mücadele verilmiştir. Bu mücadelenin sonucunda, Ankara Türkiye Cumhuriyeti'nin Başkenti olarak ilan edilmiştir. Ankara, bugün de Türkiye Büyük Millet Meclisi başta olmak üzere önemli kamu kurum ve kuruluşlarına ev sahipliği yaparak ülkemiz için önemini bir kez daha göstermektedir. Son olarak, Büyük depreminde gösterdiği dayanışma ve yardımseverlik ile de Ankara'nın ülkemiz için ne kadar önemli bir şehir olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bu anlamlı günde, Ankara'mızın Başkent oluşunun mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Tüm şehit ve gazilerimize rahmet diliyoruz. Ankara'nın Başkent oluşunun 100. yıl dönümünü kutluyoruz."
“Andımız Türkiye Hareketi Başkanı Turan, Ankara’nın başkent oluşunun 100. yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

Andımız Türkiye Hareketi Genel Başkanı Özgür Meriç Turan , Ankara 'nın Başkent ilan edilişinin 100. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Turan mesajında, Ankara'nın Milli Mücadele döneminde ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunda tarihi bir rol oynadığını belirtti. Turan, Ankara'nın bugün de Türkiye Büyük Millet Meclisi başta olmak üzere önemli kamu kurum ve kuruluşlarına ev sahipliği yaparak ülke için önemini bir kez daha gösterdiğini vurguladı.

Turan, mesajında ayrıca Ankara'nın Başkent oluşunun mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarını saygı ve minnetle andığını belirterek, tüm şehit ve gazilere de rahmet diledi.

Turan mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ankara, Milli Mücadelemizin sevk ve idare merkezi olarak, Kuvâ-yı Milliye ruhuyla ülkemizin bağımsızlığı için büyük bir mücadele verilmiştir. Bu mücadelenin sonucunda, Ankara Türkiye Cumhuriyeti'nin Başkenti olarak ilan edilmiştir.

Ankara, bugün de Türkiye Büyük Millet Meclisi başta olmak üzere önemli kamu kurum ve kuruluşlarına ev sahipliği yaparak ülkemiz için önemini bir kez daha göstermektedir. Son olarak, Büyük depreminde gösterdiği dayanışma ve yardımseverlik ile de Ankara'nın ülkemiz için ne kadar önemli bir şehir olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Bu anlamlı günde, Ankara'mızın Başkent oluşunun mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Tüm şehit ve gazilerimize rahmet diliyoruz. Ankara'nın Başkent oluşunun 100. yıl dönümünü kutluyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.