,, ,

Anavatan Partisi: Recai Canoruç Adaylıktan Çekilmedi, Sadece İstifa Etti

Siyaset 30.03.2024 - 15:19, Güncelleme: 30.03.2024 - 15:21 8561+ kez okundu.
 

Anavatan Partisi: Recai Canoruç Adaylıktan Çekilmedi, Sadece İstifa Etti

Anavatan Partisi, Gölbaşı Belediye Başkan adayı değişikliği ve yanıltıcı haberler hakkında kamuoyunu bilgilendirdi
Anavatan Partisi Basın Merkezi, Ankara'nın Gölbaşı ilçesi belediye başkan adayı ile ilgili son günlerde ortaya çıkan yanıltıcı haberlere açıklık getirerek, kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına bir bildiri yayımladı. Anavatan Partisi, Recai Canoruç 'un adaylıktan çekilmesine ilişkin haberlerin gerçek dışı olduğunu, Canoruç'un sadece adaylıktan istifa ettiğini ve bu sürecin ardından meclis üyesi adayımız Serap Yıldız 'ın yasal olarak Gölbaşı Belediye Başkan adayı olarak belirlendiğini duyurdu. Doğruları Paylaşma Zorunluluğu ve Aday Değişikliği Anavatan Partisi, Recai Canoruç 'un adaylıktan çekildiği yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu ve bu tür haberlerin yanlış anlaşılmalara yol açabileceğini vurguladı. Parti, Canoruç'un adaylıktan istifa ettiğini, ancak parti içindeki görevine devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Gölbaşı ilçemizde 1. sıra meclis üyesi adayımız olan Serap Yıldız'ın, yasal süreçler dahilinde yeni belediye başkan adayımız olduğunu açıkladı. Yenilenen Taahhüt ve Gölbaşı İçin Vizyon Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcılarından Semih Narlı adına yapılan açıklamada, "Anavatan Partisi olarak, Gölbaşı’nda hizmet etmeye ve ilçemizin geleceğini şekillendirmeye olan taahhüdümüz tamdır. Serap Yıldız başkanlığında, ilçemizin karşı karşıya olduğu zorlukları aşacağız ve Gölbaşı'nın gelişimine katkı sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz. Partimiz, ilçemizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürecektir." dedi. Kamuyouna Saygıyla Duyurulur Anavatan Partisi, bu açıklama ile Gölbaşı halkına ve tüm kamuoyuna, partinin ilçede yaşanan aday değişikliği sürecine dair şeffaf ve doğru bilgileri sunmayı amaçlamaktadır. Parti, Serap Yıldız’ın belediye başkanı adaylığının, Gölbaşı için yeni bir başlangıç ve umut olduğunu belirtirken, tüm vatandaşları bu yeni dönemde kendilerine destek olmaya çağırıyor.    
Anavatan Partisi, Gölbaşı Belediye Başkan adayı değişikliği ve yanıltıcı haberler hakkında kamuoyunu bilgilendirdi

Anavatan Partisi Basın Merkezi, Ankara'nın Gölbaşı ilçesi belediye başkan adayı ile ilgili son günlerde ortaya çıkan yanıltıcı haberlere açıklık getirerek, kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına bir bildiri yayımladı. Anavatan Partisi, Recai Canoruç 'un adaylıktan çekilmesine ilişkin haberlerin gerçek dışı olduğunu, Canoruç'un sadece adaylıktan istifa ettiğini ve bu sürecin ardından meclis üyesi adayımız Serap Yıldız 'ın yasal olarak Gölbaşı Belediye Başkan adayı olarak belirlendiğini duyurdu.

Doğruları Paylaşma Zorunluluğu ve Aday Değişikliği

Anavatan Partisi, Recai Canoruç 'un adaylıktan çekildiği yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu ve bu tür haberlerin yanlış anlaşılmalara yol açabileceğini vurguladı. Parti, Canoruç'un adaylıktan istifa ettiğini, ancak parti içindeki görevine devam ettiğini belirtti. Ayrıca, Gölbaşı ilçemizde 1. sıra meclis üyesi adayımız olan Serap Yıldız'ın, yasal süreçler dahilinde yeni belediye başkan adayımız olduğunu açıkladı.

Yenilenen Taahhüt ve Gölbaşı İçin Vizyon

Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcılarından Semih Narlı adına yapılan açıklamada, " Anavatan Partisi olarak, Gölbaşı’nda hizmet etmeye ve ilçemizin geleceğini şekillendirmeye olan taahhüdümüz tamdır. Serap Yıldız başkanlığında, ilçemizin karşı karşıya olduğu zorlukları aşacağız ve Gölbaşı'nın gelişimine katkı sağlayacak projeleri hayata geçireceğiz. Partimiz, ilçemizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürecektir." dedi.

Kamuyouna Saygıyla Duyurulur

Anavatan Partisi, bu açıklama ile Gölbaşı halkına ve tüm kamuoyuna, partinin ilçede yaşanan aday değişikliği sürecine dair şeffaf ve doğru bilgileri sunmayı amaçlamaktadır. Parti, Serap Yıldız’ın belediye başkanı adaylığının, Gölbaşı için yeni bir başlangıç ve umut olduğunu belirtirken, tüm vatandaşları bu yeni dönemde kendilerine destek olmaya çağırıyor.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.