,, ,

Anadolu Otoyolu'nda Tır Devrildi, 4 Kişi Yaralandı

Gündem 13.11.2023 - 15:25, Güncelleme: 13.11.2023 - 15:25 2578+ kez okundu.
 

Anadolu Otoyolu'nda Tır Devrildi, 4 Kişi Yaralandı

Anadolu Otoyolu’nda 3 aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yaralılar, hastanelere kaldırıldı
Anadolu Otoyolu 'nun Kocaeli kesiminde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Otoyolun Ankara istikametinde seyreden Dindar B. idaresindeki tıbbi ilaç taşıyan tır, Gebze geçişinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Bu sırada aynı yöne giden Yusuf D. idaresindeki  kamyonet, kazayı fark edip yavaşlayan Zeynep A. idaresindeki   SUV tipi araca çarptı. Kazada tır şoförü Dindar B, bariyerlere çarpan SUV'un sürücüsü Zeynep A. ile araçtaki Masal K. ve Ada A. yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, bölgedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre kontrollü sağlanan ulaşım, çalışmaların ardından normale döndü.  
Anadolu Otoyolu’nda 3 aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yaralılar, hastanelere kaldırıldı

Anadolu Otoyolu 'nun Kocaeli kesiminde 3 aracın karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Otoyolun Ankara istikametinde seyreden Dindar B. idaresindeki tıbbi ilaç taşıyan tır, Gebze geçişinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Bu sırada aynı yöne giden Yusuf D. idaresindeki  kamyonet, kazayı fark edip yavaşlayan Zeynep A. idaresindeki   SUV tipi araca çarptı.

Kazada tır şoförü Dindar B, bariyerlere çarpan SUV'un sürücüsü Zeynep A. ile araçtaki Masal K. ve Ada A. yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, bölgedeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza nedeniyle bir süre kontrollü sağlanan ulaşım, çalışmaların ardından normale döndü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.