,, ,

“Amasya Tamimi’nde Devlet Kuran Madde” Konulu Konferans Düzenlendi

Gündem 25.10.2022 - 17:11, Güncelleme: 25.10.2022 - 17:11 3388+ kez okundu.
 

“Amasya Tamimi’nde Devlet Kuran Madde” Konulu Konferans Düzenlendi

“Amasya Tamimi’nde Devlet Kuran Madde” Konulu Konferans Düzenlendi
Amasya Üniversitesi tarafından “Amasya Tamimi’nde Devlet Kuran Madde”Konulu Konferans Düzenlendi.   Amasya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından düzenlenen ve Prof. Dr. Serap Taşdemir’in konuşmacı olarak katıldığı “Amasya Tamimi'ndeki Devlet Kuran Madde” konulu konferans İpekköy Yerleşkesi Mihri Hatun Konferans Salonunda gerçekleştirildi.   Konferansa, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Apaydın, Prof. Dr. Ayşe Şahin Yağlıoğlu, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu Kılıç , Genel Sekreter Duran Çuhadar, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.   Konferans, teşekkür belgesi takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.  Haber: Betül Yılmaz
“Amasya Tamimi’nde Devlet Kuran Madde” Konulu Konferans Düzenlendi

Amasya Üniversitesi tarafından “Amasya Tamimi’nde Devlet Kuran Madde”Konulu Konferans Düzenlendi.

 

Amasya Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından düzenlenen ve Prof. Dr. Serap Taşdemir’in konuşmacı olarak katıldığı “Amasya Tamimi'ndeki Devlet Kuran Madde” konulu konferans İpekköy Yerleşkesi Mihri Hatun Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

 

Konferansa, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Apaydın, Prof. Dr. Ayşe Şahin Yağlıoğlu, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu Kılıç , Genel Sekreter Duran Çuhadar, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı.

 

Konferans, teşekkür belgesi takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

Haber: Betül Yılmaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.