,, ,

Altınkoza Film Festivalinde Kabahat Filminin Özel Gösterimi!!!

Tv-Dünyası 15.09.2022 - 09:07, Güncelleme: 15.09.2022 - 09:07 9464+ kez okundu.
 

Altınkoza Film Festivalinde Kabahat Filminin Özel Gösterimi!!!

Altınkoza Film Festivalinde Kabahat Filminin Özel Gösterimi Gerçekleştirildi.
Yapımcılığını Sharma,nın Üstlendiği , Yönetmen Koltuğunda Ümran Safter ,in Rol Aldığı Başrollerinde  Berivan Edebali Eray Yasin Işık Işıl Acaray Mina Demirtaş ve Ecem Demirtürk ün Rol Aldığı Kabahat Filminin Özel Gösterimi Bu Akşam Altınkoza Film Festivali nde Gerçekleştirildi. Filmin Özel Gösterimine Film Ekibinin Yanı Sıra Ali Düşenkalkar Yönetmen Bülent Pelit İzleyenler Arasındaydı. Kabahat Filmi nin Konusu İse : Ergenliğe henüz adım atan Reyhan, bu yaz da tatilini babaannesinin köy evinde geçirecektir. Fakat bu tatil öncekilere benzemeyecektir. Reyhan, arkadaşı Şükran'la birlikte yaşama dair yeni ve farklı şeyler keşfedecek, korkularıyla yüzleşecek, dostluk ve dayanışmanın ne olduğunu anlama ve test etme imkanı bulacaktır." Haber : Görkem EMGEN 
Altınkoza Film Festivalinde Kabahat Filminin Özel Gösterimi Gerçekleştirildi.

Yapımcılığını Sharma,nın Üstlendiği , Yönetmen Koltuğunda Ümran Safter ,in Rol Aldığı Başrollerinde   Berivan Edebali Eray Yasin Işık Işıl Acaray Mina Demirtaş ve Ecem Demirtürk ün Rol Aldığı Kabahat Filminin Özel Gösterimi Bu Akşam Altınkoza Film Festivali nde Gerçekleştirildi. Filmin Özel Gösterimine Film Ekibinin Yanı Sıra Ali Düşenkalkar Yönetmen Bülent Pelit İzleyenler Arasındaydı. Kabahat Filmi nin Konusu İse : Ergenliğe henüz adım atan Reyhan, bu yaz da tatilini babaannesinin köy evinde geçirecektir. Fakat bu tatil öncekilere benzemeyecektir. Reyhan, arkadaşı Şükran'la birlikte yaşama dair yeni ve farklı şeyler keşfedecek, korkularıyla yüzleşecek, dostluk ve dayanışmanın ne olduğunu anlama ve test etme imkanı bulacaktır."

Haber : Görkem EMGEN 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.