,, ,

Altınkoza Film Festivalinde Arif Keskiner Belgeseli Ve Söyleyişisi

Gündem 16.09.2022 - 11:44, Güncelleme: 16.09.2022 - 11:44 4599+ kez okundu.
 

Altınkoza Film Festivalinde Arif Keskiner Belgeseli Ve Söyleyişisi

Altınkoza Film Festivali nde Yapımcılığını Baran SEYHAN ,ın Üstlendiği Arif KESKİNER,in Belgesel Filmi Yayınlandı.
Altınkoza Film Festivalinde Yapımcılığını Baran SEYHAN ,ın Üstlendiği Arif KESKİNER ,in Belgesel Filmi Yayınlandı.  Ardından Yapılan Söyleyişide  Kenan KOCATÜRK, Turhan GÜNAY, Melih GÜNEŞ Arif KESKİNER ile Düşüncelerini Paylaştı. Arif Keskiner belgeselinin yapımcısı Baran SEYHAN  ülkemizde arşiv kültürü olmadığını söylerken, “belgeseli yaparken de bununla bir kere daha yüzleştim ve çok üzüldüm.  Mesela bu festivalde Onur Ödülü aldığı görüntüler yok, bulamadık.  Antalya’daki   film festivalinde de arşivi yok” dedi.  Seyhan, Arif Keskiner’i sadece sinemacı olarak değil, Arif Keskiner penceresinden de bakmaya çalıştıklarını dile getirirken “bizim için öncelikle insani, yani beşeri bir Arif Keskiner figürü vardı. Bunun dışında müthiş bir zenginlik var. Bu zenginlik kültürel hazine” dedi. Arif Keskiner ise,  belgeseli yapan herkese teşekkürlerini iletti, “kalıcı bir şey oldu, hayat gelip geçiyor. Bizde geldik gideceğiz herkes gibi. Hiç olmazsa böyle bir gariban varmış desinler” dedi. Arif KESKİNER,in Belgeselini  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan KARALAR , Savaş Muhabiri ve Fotoğrafçı Coşkun ARAL Ve Menderes SAMANCILAR  İzleyenler Arasında Yerlerini Aldı. Haber : Görkem EMGEN
Altınkoza Film Festivali nde Yapımcılığını Baran SEYHAN ,ın Üstlendiği Arif KESKİNER,in Belgesel Filmi Yayınlandı.

Altınkoza Film Festivalinde Yapımcılığını Baran SEYHAN ,ın Üstlendiği Arif KESKİNER ,in Belgesel Filmi Yayınlandı.  Ardından Yapılan Söyleyişide  Kenan KOCATÜRK, Turhan GÜNAY, Melih GÜNEŞ Arif KESKİNER ile Düşüncelerini Paylaştı. Arif Keskiner belgeselinin yapımcısı Baran SEYHAN  ülkemizde arşiv kültürü olmadığını söylerken, “belgeseli yaparken de bununla bir kere daha yüzleştim ve çok üzüldüm.  Mesela bu festivalde Onur Ödülü aldığı görüntüler yok, bulamadık.  Antalya’daki   film festivalinde de arşivi yok” dedi.  Seyhan, Arif Keskiner’i sadece sinemacı olarak değil, Arif Keskiner penceresinden de bakmaya çalıştıklarını dile getirirken “bizim için öncelikle insani, yani beşeri bir Arif Keskiner figürü vardı. Bunun dışında müthiş bir zenginlik var. Bu zenginlik kültürel hazine” dedi. Arif Keskiner ise,  belgeseli yapan herkese teşekkürlerini iletti, “kalıcı bir şey oldu, hayat gelip geçiyor. Bizde geldik gideceğiz herkes gibi. Hiç olmazsa böyle bir gariban varmış desinler” dedi. Arif KESKİNER,in Belgeselini  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan KARALAR , Savaş Muhabiri ve Fotoğrafçı Coşkun ARAL Ve Menderes SAMANCILAR  İzleyenler Arasında Yerlerini Aldı.

Haber : Görkem EMGEN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.