,, ,

Altın Yıldız Ödülleri sahiplerini buldu

Magazin 02.09.2022 - 10:34, Güncelleme: 02.09.2022 - 10:34 10271+ kez okundu.
 

Altın Yıldız Ödülleri sahiplerini buldu

Altın Yıldız Ödülleri Töreni Muhteşem Gece İle Sahiplerini Buldu
Ev sahipliğini Melih Çapın, Hakan Çapın ve Öykü Başak'ın yaptığı kırmızı halı sunuculuğunu manken Hande Aras'ın gecenin sunuculuğunu ekranların sevilen ismi Gökay Kalaycıoğlu ve Sema Aydemir'in üstlendiği Altın Yıldız Ödülleri Töreni muhteşem gece ile sahiplerini buldu. Gecede oyuncu ve model olan Ece Ergüt başarılı oyuncu İnan Ulaş Torun sevilen sanatçı Reyhan Cansu, güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken sanatçı Tuğba Ünal usta oyuncu Orhan Aydın usta oyuncu Selahattin Taşdöğen usta tiyatrocu Çiğdem Tunç, Tiktok fenomeni Özgür Balakar karizmatik sanatçı Şahin Kendirci , radyo programcısı Afrikalı Ali , Seda Sayan'ın programından Nurgül Aslan , Emre Deveci çifti Magazinci ödüle layık görülen Ertan Taşkıran Geceye setlerin vazgeçilmez makeup'ı Yasemin Güngör onur konuğu olarak katıldı. Haber: görkem emgen   
Altın Yıldız Ödülleri Töreni Muhteşem Gece İle Sahiplerini Buldu

Ev sahipliğini Melih Çapın, Hakan Çapın ve Öykü Başak'ın yaptığı kırmızı halı sunuculuğunu manken Hande Aras'ın gecenin sunuculuğunu ekranların sevilen ismi Gökay Kalaycıoğlu ve Sema Aydemir'in üstlendiği Altın Yıldız Ödülleri Töreni muhteşem gece ile sahiplerini buldu. Gecede oyuncu ve model olan Ece Ergüt başarılı oyuncu İnan Ulaş Torun sevilen sanatçı Reyhan Cansu, güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken sanatçı Tuğba Ünal usta oyuncu Orhan Aydın usta oyuncu Selahattin Taşdöğen usta tiyatrocu Çiğdem Tunç, Tiktok fenomeni Özgür Balakar karizmatik sanatçı Şahin Kendirci , radyo programcısı Afrikalı Ali , Seda Sayan'ın programından Nurgül Aslan , Emre Deveci çifti Magazinci ödüle layık görülen Ertan Taşkıran Geceye setlerin vazgeçilmez makeup'ı Yasemin Güngör onur konuğu olarak katıldı.

Haber: görkem emgen 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.