,, ,

Almanya'da sel alarmı

Gündem 06.01.2024 - 10:44, Güncelleme: 06.01.2024 - 10:44 4134+ kez okundu.
 

Almanya'da sel alarmı

Almanya’da aşırı yağışlar sel riskini artırdı. Yetkililer, vatandaşları uyararak önlem almalarını istedi.
Almanya 'da aşırı yağışlar nedeniyle sel ve su baskınları riski arttı. Yetkililer, yağışların birkaç gün daha süreceğini belirterek vatandaşları uyardı. Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı Bonn ve Königswinter şehirlerinde aşırı yağışlarla birlikte Ren Nehri 'nin su seviyesi yükseldi. Nehre yakın caddeler ve kıyılar su altında kaldı. Nehrin bazı bölgelerinde taşkınlar yaşandı. Yetkililer, vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması gerektiğini açıkladı. Vatandaşlara, sel uyarısı durumunda evlerinden tahliye olmaları ve yüksek bölgelere çıkmaları tavsiye edildi. Almanya'da aşırı yağışlar nedeniyle son yıllarda sık sık sel ve su baskınları yaşanıyor. 2021 yılında yaşanan sel felaketi sonucu 180 kişi hayatını kaybetmişti. Yetkililer, sel riskinin artması nedeniyle vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı hazırlıklı olma konusunda uyardı.
Almanya’da aşırı yağışlar sel riskini artırdı. Yetkililer, vatandaşları uyararak önlem almalarını istedi.

Almanya 'da aşırı yağışlar nedeniyle sel ve su baskınları riski arttı. Yetkililer, yağışların birkaç gün daha süreceğini belirterek vatandaşları uyardı.

Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı Bonn ve Königswinter şehirlerinde aşırı yağışlarla birlikte Ren Nehri 'nin su seviyesi yükseldi. Nehre yakın caddeler ve kıyılar su altında kaldı. Nehrin bazı bölgelerinde taşkınlar yaşandı.

Yetkililer, vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olması gerektiğini açıkladı. Vatandaşlara, sel uyarısı durumunda evlerinden tahliye olmaları ve yüksek bölgelere çıkmaları tavsiye edildi.

Almanya'da aşırı yağışlar nedeniyle son yıllarda sık sık sel ve su baskınları yaşanıyor. 2021 yılında yaşanan sel felaketi sonucu 180 kişi hayatını kaybetmişti.

Yetkililer, sel riskinin artması nedeniyle vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı hazırlıklı olma konusunda uyardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.