,, ,

Ali Geniş’ten Deprem Yıldönümüne Özel Mesaj: Dayanışma ve Fedakarlık

Gündem 06.02.2024 - 09:32, Güncelleme: 06.02.2024 - 10:05 3042+ kez okundu.
 

Ali Geniş’ten Deprem Yıldönümüne Özel Mesaj: Dayanışma ve Fedakarlık

Depremin 1. yılında Ali Geniş’ten anlamlı mesaj: Dayanışma ve fedakarlık öne çıktı.
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin birinci yıl dönümünde, News Findy Haber imtiyaz sahibi Ali Geniş bir mesaj yayınladı. 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremin yıldönümünde, yitirdiğimiz canlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Acımız taze, yasımız derin. Bu büyük felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. vurgulayan Geniş, bu zorlu süreçte gösterilen dayanışma ve fedakarlık için minnettarlığını dile getirdi. Mesajda şu ifadelere yer verildi: "Sıkıntılı deprem günlerinde tüm imkanlarını seferber eden, öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan devletimize tüm bu süreçlerdeki duyarlılığı ve fedakarlığı ile acıları hafifleten, milletimize sonsuz teşekkür ediyorum." Ali Geniş , depremin ardından yaşananları şu şekilde özetledi: "Deprem anında hepimiz büyük bir sarsıntı yaşadık. Ailelerimiz, dostlarımız ve komşularımız için endişelendik. Can kayıpları ve yaralanmalar bizi derinden üzdü. Fakat bu zor zamanda birbirimize olan sevgimiz ve dayanışmamız bize güç verdi." Geniş, ayrıca şunlara dikkat çekti: Devlet tüm imkanlarını seferber ederek arama kurtarma çalışmalarını hızla başlattı. Yardım kuruluşları ve vatandaşlar da depremzedelere yardım için seferber oldu. Depremden etkilenen bölgelerde yeniden inşa çalışmaları hızla devam ediyor. Geniş, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Asrın felaketi olarak adlandırılan bu depremden aldığımız derslerle gelecekte daha güçlü bir Türkiye inşa edeceğimize inanıyorum. Bu vesileyle depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum." dedi
Depremin 1. yılında Ali Geniş’ten anlamlı mesaj: Dayanışma ve fedakarlık öne çıktı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremin birinci yıl dönümünde, News Findy Haber imtiyaz sahibi Ali Geniş bir mesaj yayınladı. 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremin yıldönümünde, yitirdiğimiz canlarımızı saygıyla ve rahmetle anıyoruz. Acımız taze, yasımız derin. Bu büyük felakette hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. vurgulayan Geniş, bu zorlu süreçte gösterilen dayanışma ve fedakarlık için minnettarlığını dile getirdi.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"Sıkıntılı deprem günlerinde tüm imkanlarını seferber eden, öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan devletimize tüm bu süreçlerdeki duyarlılığı ve fedakarlığı ile acıları hafifleten, milletimize sonsuz teşekkür ediyorum."

Ali Geniş , depremin ardından yaşananları şu şekilde özetledi:

" Deprem anında hepimiz büyük bir sarsıntı yaşadık. Ailelerimiz, dostlarımız ve komşularımız için endişelendik. Can kayıpları ve yaralanmalar bizi derinden üzdü. Fakat bu zor zamanda birbirimize olan sevgimiz ve dayanışmamız bize güç verdi."

Geniş, ayrıca şunlara dikkat çekti:

  • Devlet tüm imkanlarını seferber ederek arama kurtarma çalışmalarını hızla başlattı.
  • Yardım kuruluşları ve vatandaşlar da depremzedelere yardım için seferber oldu.
  • Depremden etkilenen bölgelerde yeniden inşa çalışmaları hızla devam ediyor.

Geniş, mesajını şu sözlerle tamamladı:

"Asrın felaketi olarak adlandırılan bu depremden aldığımız derslerle gelecekte daha güçlü bir Türkiye inşa edeceğimize inanıyorum. Bu vesileyle depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum." dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.