,, ,

Aleyna Tilki, Silivri Yoğurt Festivali'nde 30 bin hayranına unutulmaz bir gece yaşattı

Müzik 23.07.2023 - 11:52, Güncelleme: 23.07.2023 - 11:53 6765+ kez okundu.
 

Aleyna Tilki, Silivri Yoğurt Festivali'nde 30 bin hayranına unutulmaz bir gece yaşattı

Aleyna Tilki, Silivri Yoğurt Festivali'nde 30 bin hayranına unutulmaz bir gece yaşattı
Türk pop müziğinin en genç yıldızlarından Aleyna Tilki , Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 61. Silivri Yoğurt Festivali'nde sahne aldı. Tilki, eski ve yeni sevilen şarkılarının yanı sıra sürpriz cover'lar da seslendirdi. 30 bin kişinin katıldığı konserde Tilki, dansları, enerjisi ve güzelliği ile festivalin yıldızı oldu. Konserin ilerleyen dakikalarında Tilki, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu dile getirdi. Bir taraftan stüdyoda çalıştığını, iki ay sonra yeni albümünü yayınlayacağının müjdesini verdi. Yeni albümünde ağırlıklı olarak rock-pop olmak üzere rap gibi farklı tarzlardan da şarkılar söylediğini anlatan Tilki, bu albümle kendi hayat hikayesini yazdığını ve toplumdaki insanların da benzer hikayeler yaşadığını hissettiğinden söz etti. Her şarkısına büyük coşkuyla eşlik eden dev seyirci korosuna teşekkür eden Tilki, muhteşem bir konsere imza attı. Tilki'nin yeni albümü, iki ay sonra raflarda olacak. Aleyna Tilki 'nin yeni albümü, iki ay sonra raflarda olacak. Albümde rock-pop, rap ve daha fazlasını içeren şarkılar yer alacak. Tilki, yeni albümü ile kendi hayat hikayesini anlatacağını ve toplumdaki insanların da benzer hikayeler yaşadığını hissettiğini söyledi. Tilki'nin yeni albümü, müzikseverler tarafından merakla bekleniyor.
Aleyna Tilki, Silivri Yoğurt Festivali'nde 30 bin hayranına unutulmaz bir gece yaşattı

Türk pop müziğinin en genç yıldızlarından Aleyna Tilki , Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 61. Silivri Yoğurt Festivali'nde sahne aldı. Tilki, eski ve yeni sevilen şarkılarının yanı sıra sürpriz cover'lar da seslendirdi. 30 bin kişinin katıldığı konserde Tilki, dansları, enerjisi ve güzelliği ile festivalin yıldızı oldu.

Konserin ilerleyen dakikalarında Tilki, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu dile getirdi. Bir taraftan stüdyoda çalıştığını, iki ay sonra yeni albümünü yayınlayacağının müjdesini verdi. Yeni albümünde ağırlıklı olarak rock-pop olmak üzere rap gibi farklı tarzlardan da şarkılar söylediğini anlatan Tilki, bu albümle kendi hayat hikayesini yazdığını ve toplumdaki insanların da benzer hikayeler yaşadığını hissettiğinden söz etti.

Her şarkısına büyük coşkuyla eşlik eden dev seyirci korosuna teşekkür eden Tilki, muhteşem bir konsere imza attı.

Tilki'nin yeni albümü, iki ay sonra raflarda olacak.

Aleyna Tilki 'nin yeni albümü, iki ay sonra raflarda olacak. Albümde rock-pop, rap ve daha fazlasını içeren şarkılar yer alacak. Tilki, yeni albümü ile kendi hayat hikayesini anlatacağını ve toplumdaki insanların da benzer hikayeler yaşadığını hissettiğini söyledi.

Tilki'nin yeni albümü, müzikseverler tarafından merakla bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.