,, ,

Aleyna Tilki, Dillon Francis'i Kapadokya'da gezdirdi

Magazin 23.11.2023 - 12:55, Güncelleme: 23.11.2023 - 12:55 29061+ kez okundu.
 

Aleyna Tilki, Dillon Francis'i Kapadokya'da gezdirdi

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Amerikalı DJ/Produktör Dillon Francis’i Türkiye’de ağırladı. İkili, Kapadokya’da peri bacalarını gezdikten sonra İstanbul’a geçecek.
Şöhreti sınırlarımızı aşan Aleyna Tilki 2021’de ‘Real Love’ şarkısında çalıştığı Dillon Francis ’i Kapadokya ’yı gezdirdi. İkilinin sonraki rotası İstanbul…   Aleyna Tilki 2 yıl önce Amerikalı DJ/Produktör Dillon Francis’in ‘Happy Machine’ albümünde ‘ Real Love ’ adlı şarkıyı seslendirmiş ve 36 ülkede müzik listelerine üst sıralardan girmişti. O dönemden beri görüşmeye devam eden ikili tekrar bir araya geldi.   Dİllon Francis’i Türkiye’de ağırlayan Aleyna Tilki prodüktörü Kapadokya’ya götürdü. Birlikte peri bacalarını gezdiler. Dillon Francis bölgeye hayran kaldı. Beraber Kapadokya’da çektirdikleri fotoğrafı paylaşan Aleyna Tilki‘ye kısa sürede binlerce beğeni geldi.   Aleyna Tilki ve Dİllon Francis Kapadokya’nın ardından İstanbul’a gelecek. Aleyna Tilki bu kez kendi şehrinin güzellikleriyle arkadaşını tanıştıracak.
Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, Amerikalı DJ/Produktör Dillon Francis’i Türkiye’de ağırladı. İkili, Kapadokya’da peri bacalarını gezdikten sonra İstanbul’a geçecek.

Şöhreti sınırlarımızı aşan Aleyna Tilki 2021’de ‘Real Love’ şarkısında çalıştığı Dillon Francis ’i Kapadokya ’yı gezdirdi. İkilinin sonraki rotası İstanbul…
 
Aleyna Tilki 2 yıl önce Amerikalı DJ/Produktör Dillon Francis’in ‘Happy Machine’ albümünde ‘ Real Love ’ adlı şarkıyı seslendirmiş ve 36 ülkede müzik listelerine üst sıralardan girmişti. O dönemden beri görüşmeye devam eden ikili tekrar bir araya geldi.
 
Dİllon Francis’i Türkiye’de ağırlayan Aleyna Tilki prodüktörü Kapadokya’ya götürdü. Birlikte peri bacalarını gezdiler. Dillon Francis bölgeye hayran kaldı. Beraber Kapadokya’da çektirdikleri fotoğrafı paylaşan Aleyna Tilki‘ye kısa sürede binlerce beğeni geldi.
 
Aleyna Tilki ve Dİllon Francis Kapadokya’nın ardından İstanbul’a gelecek. Aleyna Tilki bu kez kendi şehrinin güzellikleriyle arkadaşını tanıştıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.