,, ,

Akik İş İnsanları Birliği, 50'den fazla firmayı Antalya'da buluşturdu

Gündem 26.10.2023 - 08:56, Güncelleme: 26.10.2023 - 08:56 3059+ kez okundu.
 

Akik İş İnsanları Birliği, 50'den fazla firmayı Antalya'da buluşturdu

Akik İş İnsanları Birliği, Antalya’da 50’den fazla firmayı bir araya getiren başarılı bir B2B organizasyonu gerçekleştirdi. Yeni işbirlikleri ve güçlü ticaret ağı oluşturuldu.
Antalya 'da faaliyet gösteren Akik İş İnsanları Birliği, 50'den fazla firmayı bir araya getiren bir B2B organizasyonu gerçekleştirdi. Isparta, Burdur, Alanya ve Antalya'dan firmaların katıldığı organizasyonda, firmalar karşılıklı olarak işbirlikleri için görüşmeler yaptı. Akik İş İnsanları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Çakır organizasyonun oldukça verimli geçtiğini belirterek, "Güçlü ticaret güçlü işbirliğinden ve daima yeni kazanılan network ağından oluşur. Biz bu organizasyonları planlarken bunları göz önüne alarak gerçekleştiririz. Yılda iki veya üç kez organize etmeyi ve Akdeniz çanağından başlayarak, farklı şehirlerin iş dünyası B2B'lerini bir araya getirmeyi amaçlıyoruz." dedi. Çakır, organizasyonun Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlama haftasına denk gelmesinin de özel bir karar olduğunu belirterek, "Büyük bir coşku ve gururla muhteşem bir Cumhuriyet Kutlama Galası ile organizasyonu geceye kadar devam ettirdik. Tüm katılımcılar Cumhuriyetimiz’in 100.yıl kutlama mesajlarını tüm dünyaya duyurdular." dedi. Akik İş İnsanları Birliği, Aralık ayında da yeni bir B2B organizasyonu düzenlemek için planlama yapmaya başladı.
Akik İş İnsanları Birliği, Antalya’da 50’den fazla firmayı bir araya getiren başarılı bir B2B organizasyonu gerçekleştirdi. Yeni işbirlikleri ve güçlü ticaret ağı oluşturuldu.

Antalya 'da faaliyet gösteren Akik İş İnsanları Birliği, 50'den fazla firmayı bir araya getiren bir B2B organizasyonu gerçekleştirdi. Isparta, Burdur, Alanya ve Antalya'dan firmaların katıldığı organizasyonda, firmalar karşılıklı olarak işbirlikleri için görüşmeler yaptı.

Akik İş İnsanları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Çakır organizasyonun oldukça verimli geçtiğini belirterek, "Güçlü ticaret güçlü işbirliğinden ve daima yeni kazanılan network ağından oluşur. Biz bu organizasyonları planlarken bunları göz önüne alarak gerçekleştiririz. Yılda iki veya üç kez organize etmeyi ve Akdeniz çanağından başlayarak, farklı şehirlerin iş dünyası B2B'lerini bir araya getirmeyi amaçlıyoruz." dedi.

Çakır, organizasyonun Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlama haftasına denk gelmesinin de özel bir karar olduğunu belirterek, "Büyük bir coşku ve gururla muhteşem bir Cumhuriyet Kutlama Galası ile organizasyonu geceye kadar devam ettirdik. Tüm katılımcılar Cumhuriyetimiz’in 100.yıl kutlama mesajlarını tüm dünyaya duyurdular." dedi.

Akik İş İnsanları Birliği, Aralık ayında da yeni bir B2B organizasyonu düzenlemek için planlama yapmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.