,, ,

Akif Çapraz Kimdir?

Kimdir 18.12.2023 - 10:34, Güncelleme: 18.12.2023 - 10:34 5204+ kez okundu.
 

Akif Çapraz Kimdir?

Akif Çapraz Kimdir? Akif Çapraz Hayatı ve Biyografisi
Akif Çapraz , 1970 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Isparta'da tamamladı. 1992 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra özel bir firmada inşaat mühendisi olarak çalışmaya başladı. 1998 yılında kendi inşaat firmasını kurdu. Firması, Isparta ve çevresinde birçok projeye imza attı. Akif Çapraz aynı zamanda Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Akif Çapraz 'ın Hayatı ve Biyografisi Akif Çapraz 1970 yılında Isparta'da doğdu. Babası Mehmet Çapraz, annesi Fatma Çapraz'dır. Üç kardeşi vardır. İlk, orta ve lise eğitimini Isparta'da tamamladı. 1992 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Mezun olduktan sonra özel bir firmada inşaat mühendisi olarak çalışmaya başladı. 1998 yılında kendi inşaat firmasını kurdu. Firması, Isparta ve çevresinde birçok projeye imza attı. Akif Çapraz, evli ve iki çocuk babasıdır. Akif Çapraz'ın İş Hayatı Akif Çapraz, inşaat sektöründe 25 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Kendi inşaat firmasını kurarak, Isparta ve çevresinde birçok projeye imza atmıştır. Firmasının imza attığı projelerden bazıları şunlardır: Isparta Ticaret Borsası Hizmet Binası Isparta Sanayi ve Ticaret Odası Hizmet Binası Isparta Özel Isparta Koleji Kampüsü Isparta Özel Isparta Koleji Anaokulu Isparta Özel Isparta Koleji İlkokulu Isparta Özel Isparta Koleji Ortaokulu Isparta Özel Isparta Koleji Lisesi Akif Çapraz inşaat sektöründe başarılı bir iş adamı olarak tanınmaktadır. Akif Çapraz 'ın Sivil Toplum Kuruluşları Üyelikleri Akif Çapraz Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nda, İnşaat Komisyonu Başkanlığı görevini de yürütmektedir. Akif Çapraz, Isparta'nın kalkınması ve gelişmesi için sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev almaktadır.
Akif Çapraz Kimdir? Akif Çapraz Hayatı ve Biyografisi

Akif Çapraz , 1970 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Isparta'da tamamladı. 1992 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra özel bir firmada inşaat mühendisi olarak çalışmaya başladı. 1998 yılında kendi inşaat firmasını kurdu. Firması, Isparta ve çevresinde birçok projeye imza attı.

Akif Çapraz aynı zamanda Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Akif Çapraz 'ın Hayatı ve Biyografisi

Akif Çapraz 1970 yılında Isparta'da doğdu. Babası Mehmet Çapraz, annesi Fatma Çapraz'dır. Üç kardeşi vardır.

İlk, orta ve lise eğitimini Isparta'da tamamladı. 1992 yılında Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra özel bir firmada inşaat mühendisi olarak çalışmaya başladı. 1998 yılında kendi inşaat firmasını kurdu. Firması, Isparta ve çevresinde birçok projeye imza attı.

Akif Çapraz, evli ve iki çocuk babasıdır.

Akif Çapraz'ın İş Hayatı

Akif Çapraz, inşaat sektöründe 25 yılı aşkın bir deneyime sahiptir. Kendi inşaat firmasını kurarak, Isparta ve çevresinde birçok projeye imza atmıştır.

Firmasının imza attığı projelerden bazıları şunlardır:

  • Isparta Ticaret Borsası Hizmet Binası
  • Isparta Sanayi ve Ticaret Odası Hizmet Binası
  • Isparta Özel Isparta Koleji Kampüsü
  • Isparta Özel Isparta Koleji Anaokulu
  • Isparta Özel Isparta Koleji İlkokulu
  • Isparta Özel Isparta Koleji Ortaokulu
  • Isparta Özel Isparta Koleji Lisesi

Akif Çapraz inşaat sektöründe başarılı bir iş adamı olarak tanınmaktadır.

Akif Çapraz 'ın Sivil Toplum Kuruluşları Üyelikleri

Akif Çapraz Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nda, İnşaat Komisyonu Başkanlığı görevini de yürütmektedir.

Akif Çapraz, Isparta'nın kalkınması ve gelişmesi için sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev almaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.