,, ,

Akhisar Belediyesi yeni sezon asfalt serme çalışmalarına başladı

Gündem 05.04.2022 - 16:06, Güncelleme: 05.04.2022 - 16:06 4721+ kez okundu.
 

Akhisar Belediyesi yeni sezon asfalt serme çalışmalarına başladı

Akhisar Belediyesi yeni sezon asfalt serme çalışmalarına başladı
Akhisar Belediyesi yeni sezon asfalt serme çalışmalarına Seyitahmet Mahallesi’nden başladı. Göreve geldiği süreden bu yana kırsal ve merkezde 300 bin metrekareden fazla asfalt, 450 bin metrekareden fazla soğuk asfalt, 250 bin metrekare de parke taşı döşediklerini söyleyen Belediye Başkanı Besim Dutlulu, her yıl çalışmalarını daha da arttırdıklarını belirtti.  Bütçenin her kuruşunu Akhisarlılar için kullandıklarını ve bu doğrultuda Akhisar Belediyesi bünyesine kazandırdıkları finişer ve sathi asfalt üretim tesisi ile yol sorununu ortadan kaldıracaklarını vurgulayan Başkan Dutlulu, “Asfalt sezonumuz başladı. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekip arkadaşlarımız, asfalt makinemiz finişer ile Seyitahmet Mahallesi 305 sokakta çalışmalara başladı. Sokağımızdan, Zeytinliova yoluna kadar asfalt atacağız. Plan ve program dahilinde çalışmalarımız devam edecek” diye söyledi. 
Akhisar Belediyesi yeni sezon asfalt serme çalışmalarına başladı

Akhisar Belediyesi yeni sezon asfalt serme çalışmalarına Seyitahmet Mahallesi’nden başladı. Göreve geldiği süreden bu yana kırsal ve merkezde 300 bin metrekareden fazla asfalt, 450 bin metrekareden fazla soğuk asfalt, 250 bin metrekare de parke taşı döşediklerini söyleyen Belediye Başkanı Besim Dutlulu, her yıl çalışmalarını daha da arttırdıklarını belirtti. 

Bütçenin her kuruşunu Akhisarlılar için kullandıklarını ve bu doğrultuda Akhisar Belediyesi bünyesine kazandırdıkları finişer ve sathi asfalt üretim tesisi ile yol sorununu ortadan kaldıracaklarını vurgulayan Başkan Dutlulu, “Asfalt sezonumuz başladı. Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekip arkadaşlarımız, asfalt makinemiz finişer ile Seyitahmet Mahallesi 305 sokakta çalışmalara başladı. Sokağımızdan, Zeytinliova yoluna kadar asfalt atacağız. Plan ve program dahilinde çalışmalarımız devam edecek” diye söyledi. 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.