,, ,

Akdeniz’de yat kazası: Doğan Sabancı çifti yoğun bakımda

Gündem 25.08.2023 - 12:24, Güncelleme: 25.08.2023 - 12:24 4207+ kez okundu.
 

Akdeniz’de yat kazası: Doğan Sabancı çifti yoğun bakımda

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı, tatil yaptıkları sırada denizde kaza geçirdi. Çiftin tedavileri devam ediyor.
Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı , tatil yaptıkları sırada denizde kaza geçirdi. Çiftin tedavileri devam ediyor. Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde Akdeniz’de bir yatla seyir halindeyken, başka bir tekneyle çarpıştı. Kazada yaralanan çift, helikopterle hastaneye kaldırıldı. Tedavilerine yoğun bakım ünitesinde devam edilen Doğan Sabancı çiftinin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve kazaya karışan diğer teknenin kaptanının gözaltına alındığı bildirildi. Doğan Holding ve Sabancı Holding’ten yapılan ortak açıklamada, “Yaşanan elim kazadan dolayı büyük üzüntü duyuyoruz. Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı’nın en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz. Kamuoyunun duyarlılığına teşekkür ediyor, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.” denildi.
Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı, tatil yaptıkları sırada denizde kaza geçirdi. Çiftin tedavileri devam ediyor.

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı , tatil yaptıkları sırada denizde kaza geçirdi. Çiftin tedavileri devam ediyor.

Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı, 24 Ağustos 2023 tarihinde Akdeniz’de bir yatla seyir halindeyken, başka bir tekneyle çarpıştı. Kazada yaralanan çift, helikopterle hastaneye kaldırıldı. Tedavilerine yoğun bakım ünitesinde devam edilen Doğan Sabancı çiftinin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve kazaya karışan diğer teknenin kaptanının gözaltına alındığı bildirildi. Doğan Holding ve Sabancı Holding’ten yapılan ortak açıklamada, “Yaşanan elim kazadan dolayı büyük üzüntü duyuyoruz. Vuslat Doğan Sabancı ve Ali Sabancı’nın en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz. Kamuoyunun duyarlılığına teşekkür ediyor, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.