,, ,

Akademisyen Güney Ferhat Batı, AK Parti Mardin İl Başkanlığı’na Hayırlı Olsun ve Nezaket Ziyareti

Gündem 22.12.2023 - 10:11, Güncelleme: 22.12.2023 - 10:13 3208+ kez okundu.
 

Akademisyen Güney Ferhat Batı, AK Parti Mardin İl Başkanlığı’na Hayırlı Olsun ve Nezaket Ziyareti

BDU Diplomatlar Birliği Başkan Yardımcısı Güney Ferhat Batı, AKP Mardin İl Başkanı Vahap Alma’ya nezaket ziyaretinde bulundu
BDU Diplomatlar Birliği Başkan Yardımcısı ve Akademisyen Güney Ferhat Batı , “Adalet ve Kalkınma Partisi Mardin İl Başkanlığına seçilen Vahap Alma ”ya makamında hayırlı olsun ve nezaket ziyaretinde bulundu.  News Findy köşe yazarı(mız) da olan Sayın Güney Ferhat Batı hocamız, “BDU Uluslararası İş İnsanları ve Diplomatlar Birliği, Ulesam, Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı” gibi kuruluşların kurucusu olarak da Sayın Vahap Alma ’ya plaket takdiminde bulunarak, “Batı Uygarlığının Gelişimi ve Türkiye-AB İlişkileri” adlı yazdığı kitabını da armağan etti.  Nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinden dolayı Sayın ‘Alma’ tarafından, Sayın ‘Batı’ya memnuniyet duyularak ve teşekkür edildi.  ‘News Findy Haber Merkezi’ olarak bizde, Sayın ‘Alma’yı tebrik eder ve başarılar dileriz. News Findy Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Ali Geniş  
BDU Diplomatlar Birliği Başkan Yardımcısı Güney Ferhat Batı, AKP Mardin İl Başkanı Vahap Alma’ya nezaket ziyaretinde bulundu

BDU Diplomatlar Birliği Başkan Yardımcısı ve Akademisyen Güney Ferhat Batı , “ Adalet ve Kalkınma Partisi Mardin İl Başkanlığına seçilen Vahap Alma ”ya makamında hayırlı olsun ve nezaket ziyaretinde bulundu. 


News Findy köşe yazarı(mız) da olan Sayın Güney Ferhat Batı hocamız, “BDU Uluslararası İş İnsanları ve Diplomatlar Birliği, Ulesam, Küresel Eşitlik ve Kapsayıcılık Ağı” gibi kuruluşların kurucusu olarak da Sayın Vahap Alma ’ya plaket takdiminde bulunarak, “Batı Uygarlığının Gelişimi ve Türkiye-AB İlişkileri” adlı yazdığı kitabını da armağan etti. 


Nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinden dolayı Sayın ‘Alma’ tarafından, Sayın ‘Batı’ya memnuniyet duyularak ve teşekkür edildi. 


‘News Findy Haber Merkezi’ olarak bizde, Sayın ‘Alma’yı tebrik eder ve başarılar dileriz.


News Findy Haber Merkezi
Genel Yayın Yönetmeni
Ali Geniş

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.