,, ,

AK Parti'li Özşavlı: "Kılıçdaroğlu sanki aday olmak istemiyor"

Siyaset 04.11.2022 - 11:40, Güncelleme: 04.11.2022 - 11:40 3627+ kez okundu.
 

AK Parti'li Özşavlı: "Kılıçdaroğlu sanki aday olmak istemiyor"

AK Parti'li Özşavlı: "Kılıçdaroğlu sanki aday olmak istemiyor"
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı , CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun aday olmak istemediğini, kazanamayacağını bildiği için aday olmamak için çabaladığını savundu. Özşavlı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin 20 yıldır kesintisiz iktidarda olduğunu söyledi. Özşavlı, 20 yıl boyunca AK Parti 'nin millete çağ atlattığını vurguladı. Bursa Gemlik'te 60 yıllık bir hayalin Togg ile gerçek olduğunu söyleyen Halil Özşavlı , Togg'un şimdiden AB ülkelerinden sipariş almaya başladığını kaydetti. Halil Özşavlı , CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucuyla ilgili iddialarına da tepki gösterdi. 2016 yılından bu yana uyuşturucuya karşı Türkiye'de 1 milyondan fazla operasyon yapıldığını belirten Özşavlı, operasyonlarda 148 binden fazla kişinin tutuklandığını söyledi. Özşavlı, "Bu saçmalığın da ötesinde bir delirme halidir. Dünyada uyuşturucu ile mücadelede, Türkiye kadar güçlü operasyonlar yapan başka bir devlet yok. Bu kadar büyük başarı ortadayken, bugün Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma teşkilatını uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlamak bir delirme halidir. Kılıçdaroğlu'na Allah şifa versin."diye konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretini eleştiren Halil Özşavlı , "Kılıçdaroğlu, bir savrulma yaşamaktadır. Önceleri aday olabilme hırsıyla kurumlarımıza saldırdı, kurumlarımızı itibarsızlaştırmaya çalıştı. Gündem olabilmek için bir savrulma içindeydi. Şimdi sanki aday olmak istemiyor. Kazanamayacağını bildiği için aday olmamak için uğraşıyor." ded
AK Parti'li Özşavlı: "Kılıçdaroğlu sanki aday olmak istemiyor"

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özşavlı , CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun aday olmak istemediğini, kazanamayacağını bildiği için aday olmamak için çabaladığını savundu.

Özşavlı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, AK Parti'nin 20 yıldır kesintisiz iktidarda olduğunu söyledi. Özşavlı, 20 yıl boyunca AK Parti 'nin millete çağ atlattığını vurguladı.

Bursa Gemlik'te 60 yıllık bir hayalin Togg ile gerçek olduğunu söyleyen Halil Özşavlı , Togg'un şimdiden AB ülkelerinden sipariş almaya başladığını kaydetti.

Halil Özşavlı , CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucuyla ilgili iddialarına da tepki gösterdi. 2016 yılından bu yana uyuşturucuya karşı Türkiye'de 1 milyondan fazla operasyon yapıldığını belirten Özşavlı, operasyonlarda 148 binden fazla kişinin tutuklandığını söyledi. Özşavlı, "Bu saçmalığın da ötesinde bir delirme halidir. Dünyada uyuşturucu ile mücadelede, Türkiye kadar güçlü operasyonlar yapan başka bir devlet yok. Bu kadar büyük başarı ortadayken, bugün Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma teşkilatını uyuşturucu kaçakçılığıyla suçlamak bir delirme halidir. Kılıçdaroğlu'na Allah şifa versin."diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyaretini eleştiren Halil Özşavlı , "Kılıçdaroğlu, bir savrulma yaşamaktadır. Önceleri aday olabilme hırsıyla kurumlarımıza saldırdı, kurumlarımızı itibarsızlaştırmaya çalıştı. Gündem olabilmek için bir savrulma içindeydi. Şimdi sanki aday olmak istemiyor. Kazanamayacağını bildiği için aday olmamak için uğraşıyor." ded

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.