,, ,

AK Partili Nail Öztürk’ten Bilecik Belediyesine tepki! ‘şaşırmadık’

Gündem 15.07.2023 - 08:46, Güncelleme: 15.07.2023 - 08:46 2976+ kez okundu.
 

AK Partili Nail Öztürk’ten Bilecik Belediyesine tepki! ‘şaşırmadık’

AK Partili Nail Öztürk’ten Bilecik Belediyesine tepki! ‘şaşırmadık’
Bilecik ’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programının başlamasına bir gün kala Bilecik Belediyesinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım AK Partilileri şaşırttı.   CHP’li Bilecik Belediyesi yaptığı paylaşım ile 15 Temmuz Cumartesi günü vatandaşları Ulupınar köyünde bulunan lavanta bahçelerinde gün batımı izlemeye davet ederken Bilecik Belediyesine ilk tepki AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ’ten geldi.   CHP’li Bilecik Belediyesinin Bilecik halkına 15 Temmuz Anma programını unutturmak adına yapılan bir eylem olduğunu vurgularken, Başkan Öztürk, 15 Temmuz hain darbe girişimi, Türkiye’nin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden birisi olduğunu belirtti.   Türkiye’nin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız diyen AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk Bilecik halkını 15 Temmuz’da Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programına davet etti.  
AK Partili Nail Öztürk’ten Bilecik Belediyesine tepki! ‘şaşırmadık’

Bilecik ’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programının başlamasına bir gün kala Bilecik Belediyesinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım AK Partilileri şaşırttı.

 

CHP’li Bilecik Belediyesi yaptığı paylaşım ile 15 Temmuz Cumartesi günü vatandaşları Ulupınar köyünde bulunan lavanta bahçelerinde gün batımı izlemeye davet ederken Bilecik Belediyesine ilk tepki AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ’ten geldi.

 

CHP’li Bilecik Belediyesinin Bilecik halkına 15 Temmuz Anma programını unutturmak adına yapılan bir eylem olduğunu vurgularken, Başkan Öztürk,  15 Temmuz hain darbe girişimi, Türkiye’nin tarihi boyunca yaşadığı en büyük ihanetlerden birisi olduğunu belirtti.

 

Türkiye’nin istiklaline ve istikbaline yapılan bu alçakça saldırıyı unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız diyen AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk Bilecik halkını 15 Temmuz’da Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma programına davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.