,, ,

AK Parti'de Altıeylül, Bigadiç ve Dursunbey'e Yeni İlçe Başkanları Atandı

Siyaset 17.02.2024 - 12:03, Güncelleme: 17.02.2024 - 12:06 5659+ kez okundu.
 

AK Parti'de Altıeylül, Bigadiç ve Dursunbey'e Yeni İlçe Başkanları Atandı

AK Parti, Altıeylül, Bigadiç ve Dursunbey ilçe başkanlıklarında görev değişikliğine gitti. Yeni başkanlar atandı
AK Parti Genel Merkezi'nin tensipleri ile Altıeylül , Bigadiç ve Dursunbey ilçe başkanlıklarında görev değişikliğine gidildi. Buna göre, Altıeylül İlçe Başkanlığı'na Erdinç Alcan , Bigadiç İlçe Başkanlığı'na Hüseyin Nisan ve Dursunbey İlçe Başkanlığı'na İbrahim Tuzcu atandı. Erdinç Alcan: 1974 yılında Balıkesir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Balıkesir'de tamamladı. 1998 yılında Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. 2002 yılından beri özel sektörde yönetici olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Hüseyin Nisan: 1969 yılında Balıkesir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bigadiç'te tamamladı. 1993 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. 2004 yılından beri Bigadiç'te serbest avukat olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır. İbrahim Tuzcu: 1972 yılında Balıkesir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Dursunbey'de tamamladı. 1995 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. 2002 yılından beri Dursunbey'de imam hatip olarak görev yapmaktadır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.
AK Parti, Altıeylül, Bigadiç ve Dursunbey ilçe başkanlıklarında görev değişikliğine gitti. Yeni başkanlar atandı

AK Parti Genel Merkezi'nin tensipleri ile Altıeylül , Bigadiç ve Dursunbey ilçe başkanlıklarında görev değişikliğine gidildi.

Buna göre, Altıeylül İlçe Başkanlığı'na Erdinç Alcan , Bigadiç İlçe Başkanlığı'na Hüseyin Nisan ve Dursunbey İlçe Başkanlığı'na İbrahim Tuzcu atandı.

Erdinç Alcan: 1974 yılında Balıkesir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Balıkesir'de tamamladı. 1998 yılında Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. 2002 yılından beri özel sektörde yönetici olarak görev yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hüseyin Nisan: 1969 yılında Balıkesir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Bigadiç'te tamamladı. 1993 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun oldu. 2004 yılından beri Bigadiç'te serbest avukat olarak görev yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

İbrahim Tuzcu: 1972 yılında Balıkesir'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Dursunbey'de tamamladı. 1995 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. 2002 yılından beri Dursunbey'de imam hatip olarak görev yapmaktadır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.