,, ,

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız'dan Ayasofya Camii mesajı

Gündem 24.07.2023 - 11:35, Güncelleme: 24.07.2023 - 11:36 3166+ kez okundu.
 

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız'dan Ayasofya Camii mesajı

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız'dan Ayasofya Camii mesajı
AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız , Ayasofya Camii'nin yeniden ibadete açılmasının 3. yıl dönümünde bir mesaj yayınladı. Altunay, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Biz kısık sesleriz; minareleri sen ezansız bırakma Allahım! Bugün, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'ın imzasıyla, Fatih Sultan Mehmet'in emaneti Ayasofya Camii'nin yeniden ibadete kavuşmasının 3. yıl dönümü. Ayasofya Camii, sadece bir cami değil, aynı zamanda tarihimizin, kültürümüzün ve medeniyetimizin en önemli sembollerinden biridir. Ayasofya'nın yeniden ibadete açılması, Türkiye'nin İslam dünyasındaki konumunun güçlenmesine ve İslam inancına olan saygının artmasına vesile olmuştur.
AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız'dan Ayasofya Camii mesajı

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız , Ayasofya Camii'nin yeniden ibadete açılmasının 3. yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

Altunay, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Biz kısık sesleriz; minareleri sen ezansız bırakma Allahım!

Bugün, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'ın imzasıyla, Fatih Sultan Mehmet'in emaneti Ayasofya Camii'nin yeniden ibadete kavuşmasının 3. yıl dönümü.

Ayasofya Camii, sadece bir cami değil, aynı zamanda tarihimizin, kültürümüzün ve medeniyetimizin en önemli sembollerinden biridir. Ayasofya'nın yeniden ibadete açılması, Türkiye'nin İslam dünyasındaki konumunun güçlenmesine ve İslam inancına olan saygının artmasına vesile olmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.