,, ,

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba , inşaat sektörünü ziyaret etti

Siyaset 09.08.2023 - 15:09, Güncelleme: 09.08.2023 - 15:09 5322+ kez okundu.
 

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba , inşaat sektörünü ziyaret etti

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Bülent Polat’ı ziyaret etti. Ziyarette TOGG marka araç da dikkat çekti.
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba , Burçak Yapı ve Polat İnşaat firmalarının sahibi iş insanı Bülent Polat'ı ofisinde ziyaret etti. Ziyarette, Edirne'nin inşaat sektörü hakkında görüşüldü ve sektörün ihtiyaçları istişare edildi. Belgin İba, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Edirne'miz, her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kenttir. Bu büyümenin bir parçası olan inşaat sektörünün, kentimize önemli katkılar sağladığını görüyoruz. Bülent Bey'e sektöre yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. Polat ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Edirne'nin daha da güzelleşmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi. Ziyarette, Bülent Polat'ın Milli gururumuz TOGG marka aracı da kadraja girdi.
AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Bülent Polat’ı ziyaret etti. Ziyarette TOGG marka araç da dikkat çekti.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba , Burçak Yapı ve Polat İnşaat firmalarının sahibi iş insanı Bülent Polat'ı ofisinde ziyaret etti.

Ziyarette, Edirne'nin inşaat sektörü hakkında görüşüldü ve sektörün ihtiyaçları istişare edildi.

Belgin İba, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, "Edirne'miz, her geçen gün büyüyen ve gelişen bir kenttir. Bu büyümenin bir parçası olan inşaat sektörünün, kentimize önemli katkılar sağladığını görüyoruz. Bülent Bey'e sektöre yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Polat ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Edirne'nin daha da güzelleşmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Ziyarette, Bülent Polat'ın Milli gururumuz TOGG marka aracı da kadraja girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.