,, ,

Belgin İba Kimdir, Nereli?

Siyaset 09.08.2023 - 10:25, Güncelleme: 09.08.2023 - 10:25 5049+ kez okundu.
 

Belgin İba Kimdir, Nereli?

Belgin İba Kimdir, Nereli? Belgin İba Hayatı ve Biyografisi
Belgin İba , AK Parti Edirne İl Başkanı’dır. Belgin İba 1975 yılında Edirne’de doğmuştur. Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik bölümünden mezun olmuştur. Edirne’de pek çok iştirake ve istihdama imza atmıştır. 2009-2014 yılları arasında AK Parti Belediye Meclis üyeliği yapmıştır. 2021 yılında AK Parti Edirne İl Başkanlığına seçilmiştir. Belgin İba evli ve iki çocuk annesidir. Belgin İba 7 Haziran 2023 tarihinde Tekirdağ-Muratlı yolunda bir trafik kazası geçirmiş, ancak ufak zedelenmeler haricinde sağlık durumunun iyi olduğunu açıklamıştır. Belgin İba, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun” demiştir.
Belgin İba Kimdir, Nereli? Belgin İba Hayatı ve Biyografisi

Belgin İba , AK Parti Edirne İl Başkanı’dır. Belgin İba 1975 yılında Edirne’de doğmuştur. Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik bölümünden mezun olmuştur. Edirne’de pek çok iştirake ve istihdama imza atmıştır. 2009-2014 yılları arasında AK Parti Belediye Meclis üyeliği yapmıştır. 2021 yılında AK Parti Edirne İl Başkanlığına seçilmiştir. Belgin İba evli ve iki çocuk annesidir.

Belgin İba 7 Haziran 2023 tarihinde Tekirdağ-Muratlı yolunda bir trafik kazası geçirmiş, ancak ufak zedelenmeler haricinde sağlık durumunun iyi olduğunu açıklamıştır. Belgin İba, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun” demiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.