,, ,

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat Ankara’da Önemli Temaslarda Bulundu

Siyaset 23.01.2024 - 11:57, Güncelleme: 23.01.2024 - 11:57 5772+ kez okundu.
 

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat Ankara’da Önemli Temaslarda Bulundu

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, Ankara’da önemli ziyaretlerde bulundu ve Adıyaman’ın sorunları hakkında değerli bürokratlarla görüştü
AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat , Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bu ziyaretler kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu , Ulaştırma ve Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün , Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ile görüştü. Bu görüşmelerde, Adıyaman’ın sorunları ve hayata geçirilecek olan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Polat, Adıyaman için her daim özenle hareket eden ve kendilerini samimiyetle karşılayan bu değerli bürokratlara şehrin adına teşekkürlerini sundu. Ayrıca, bu bürokratların yapacakları çalışmalarda başarılar ve kolaylıklar diledi.
AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, Ankara’da önemli ziyaretlerde bulundu ve Adıyaman’ın sorunları hakkında değerli bürokratlarla görüştü

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat , Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bu ziyaretler kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu , Ulaştırma ve Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün , Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen ve Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey ile görüştü.

Bu görüşmelerde, Adıyaman’ın sorunları ve hayata geçirilecek olan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. Polat, Adıyaman için her daim özenle hareket eden ve kendilerini samimiyetle karşılayan bu değerli bürokratlara şehrin adına teşekkürlerini sundu. Ayrıca, bu bürokratların yapacakları çalışmalarda başarılar ve kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.