,, ,

Ahmet Kayakesen ve Hülya Gülşen 'Erkeğe Güven Olmaz'da!

Tv-Dünyası 14.11.2022 - 12:49, Güncelleme: 14.11.2022 - 12:49 5393+ kez okundu.
 

Ahmet Kayakesen ve Hülya Gülşen 'Erkeğe Güven Olmaz'da!

Ahmet Kayakesen ve Hülya Gülşen 'Erkeğe Güven Olmaz'da!
Doğa Can Anafarta 'nın yönetmenliğini üstlendiği; Alperen Duymaz Melisa Aslı Pamuk ve Erdal Küçükkömürcü 'nün başrolünde yer alacağı açıklanan dizinin kadrosuna Ahmet Kayakesen (Sibel'in abisi Tuncay) ve Hülya Gülşen (Sibel ile Tuncay'ın annesi Şükran) dahil oldu.   Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan dizi; evlilik planları yaparken büyük bir borçla karşı karşıya kaşan Erhan’ın patronundan aldığı ilginç teklifle başka bir yöne savrulan hayatını etkileyici bir dille anlatacak. EGO - Erkeğe Güven Olmaz , yakında FOX'ta.   Kaynak: Birsen A.
Ahmet Kayakesen ve Hülya Gülşen 'Erkeğe Güven Olmaz'da!
Doğa Can Anafarta 'nın yönetmenliğini üstlendiği; Alperen Duymaz Melisa Aslı Pamuk ve Erdal Küçükkömürcü 'nün başrolünde yer alacağı açıklanan dizinin kadrosuna Ahmet Kayakesen (Sibel'in abisi Tuncay) ve Hülya Gülşen (Sibel ile Tuncay'ın annesi Şükran) dahil oldu.
 
Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak olan dizi; evlilik planları yaparken büyük bir borçla karşı karşıya kaşan Erhan’ın patronundan aldığı ilginç teklifle başka bir yöne savrulan hayatını etkileyici bir dille anlatacak.
EGO - Erkeğe Güven Olmaz , yakında FOX'ta.
 
Kaynak: Birsen A.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.