,, ,

Ağrı Valisi Mustafa Koç Oldu

Gündem 10.08.2023 - 09:25, Güncelleme: 10.08.2023 - 09:25 3080+ kez okundu.
 

Ağrı Valisi Mustafa Koç Oldu

Ağrı Valiliği’ne Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç atandı. Koç, deneyimli ve başarılı bir bürokrat.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete 'de yayımlanan kararname ile Ağrı Valiliği görevine Mustafa Koç atandı. 1976 yılında Adana'da doğan Mustafa Koç, 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Koç, 2000 yılında kaymakam adayı olarak göreve başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2019 yılında Kağıthane Kaymakamı olarak atandı. Mustafa Koç, evli ve üç çocuk babasıdır. Ağrı Valiliği görevine atanan Mustafa Koç'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.
Ağrı Valiliği’ne Kağıthane Kaymakamı Mustafa Koç atandı. Koç, deneyimli ve başarılı bir bürokrat.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete 'de yayımlanan kararname ile Ağrı Valiliği görevine Mustafa Koç atandı.

1976 yılında Adana'da doğan Mustafa Koç, 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu. Koç, 2000 yılında kaymakam adayı olarak göreve başladı. Çeşitli ilçelerde kaymakamlık ve vali yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2019 yılında Kağıthane Kaymakamı olarak atandı.

Mustafa Koç, evli ve üç çocuk babasıdır.

Ağrı Valiliği görevine atanan Mustafa Koç'a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.