,, ,

Afyonkarahisar’da Kamu Binasının Dış Merdivenleri Kaldırımı İşgal Ediyor

Gündem 13.02.2024 - 14:16, Güncelleme: 13.02.2024 - 14:16 2761+ kez okundu.
 

Afyonkarahisar’da Kamu Binasının Dış Merdivenleri Kaldırımı İşgal Ediyor

Afyonkarahisar’da bir belediye binası, dış merdivenleriyle kaldırımın yarısını kaplıyor. Vatandaşlar bu durumdan rahatsız.
Afyonkarahisar ’da NO 03 diye bilinen belediye iştiraki bina dış merdivenleri kaldırımın yarısını kaplıyor. Yapı estetiği ve çevreye zarar vermemesi ile örnek olması gereken kamu binasının dış merdiveninin kaldırımın yarısına kadar gelmesi olumsuz örnek oluşturuyor. Vatandaşlar ‘’ Binanın arka tarafında boş yer var. Bu ne biçim bir bina planı olmuş. Dış merdivenler kaldırımın yarısını kaplamış.  Bu aşamada bir hata olmuş gibi görülüyor. Bundan sonra yapılacak kamu binalarının daha özenli ve vatandaşa olumlu örnek olabilecek binalar olmasını isteriz’’ dediler. Kaldırımın yarısını işgal eden dış merdivenlerin düzeltilme imkanı bulunmuyor. Haber : İsteniş Hakan Tüplek 
Afyonkarahisar’da bir belediye binası, dış merdivenleriyle kaldırımın yarısını kaplıyor. Vatandaşlar bu durumdan rahatsız.

Afyonkarahisar ’da NO 03 diye bilinen belediye iştiraki bina dış merdivenleri kaldırımın yarısını kaplıyor.

Yapı estetiği ve çevreye zarar vermemesi ile örnek olması gereken kamu binasının dış merdiveninin kaldırımın yarısına kadar gelmesi olumsuz örnek oluşturuyor.

Vatandaşlar ‘’ Binanın arka tarafında boş yer var. Bu ne biçim bir bina planı olmuş. Dış merdivenler kaldırımın yarısını kaplamış.  Bu aşamada bir hata olmuş gibi görülüyor. Bundan sonra yapılacak kamu binalarının daha özenli ve vatandaşa olumlu örnek olabilecek binalar olmasını isteriz’’ dediler.

Kaldırımın yarısını işgal eden dış merdivenlerin düzeltilme imkanı bulunmuyor.

Haber : İsteniş Hakan Tüplek 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.