,, ,

Afyonkarahisar'da İsrail protestosu

Gündem 22.01.2024 - 09:19, Güncelleme: 22.01.2024 - 09:19 2925+ kez okundu.
 

Afyonkarahisar'da İsrail protestosu

Afyonkarahisar’da, İsrail’e karşı protesto olarak düzenlenen kermeste, savaşın sona ermesi çağrısı yapıldı
Filistin - İsrail savaşının devam ettiği bugünlerde Türkiye'de de İsrail'e yönelik tepkiler artmaya devam ediyor. Afyonkarahisar 'da düzenlenen bir kermeste, İsrail sanayi ürünlerinin üzerine kırmızı boya dökülerek protesto yapıldı. Afyonkarahisar merkezde Cumhuriyet Meydanı/Kent Meydanında açılan kermeste, savaşın sona ermesi için etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında, ana caddenin hemen yanındaki meydanda sergilenen İsrail sanayi ürünlerinin üzerine kırmızı renk boya döküldü. Ürünlerin üzerine "İtrail" yazılarak İsrail'in küçümsenmesi amaçlandı. Oyuncak bebekler üzerine de kırmızı boya dökülerek, ağlayan bebek ve çocuk sesleri ile savaşın acı yüzü vatandaşlara gösterilmeye çalışıldı. Etkinliği düzenleyen grup, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarını kınayarak, savaşın bir an önce sona ermesini talep etti. Haber : İsteniş Hakan Tüplek
Afyonkarahisar’da, İsrail’e karşı protesto olarak düzenlenen kermeste, savaşın sona ermesi çağrısı yapıldı

Filistin - İsrail savaşının devam ettiği bugünlerde Türkiye'de de İsrail'e yönelik tepkiler artmaya devam ediyor. Afyonkarahisar 'da düzenlenen bir kermeste, İsrail sanayi ürünlerinin üzerine kırmızı boya dökülerek protesto yapıldı.

Afyonkarahisar merkezde Cumhuriyet Meydanı/Kent Meydanında açılan kermeste, savaşın sona ermesi için etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında, ana caddenin hemen yanındaki meydanda sergilenen İsrail sanayi ürünlerinin üzerine kırmızı renk boya döküldü. Ürünlerin üzerine "İtrail" yazılarak İsrail'in küçümsenmesi amaçlandı.

Oyuncak bebekler üzerine de kırmızı boya dökülerek, ağlayan bebek ve çocuk sesleri ile savaşın acı yüzü vatandaşlara gösterilmeye çalışıldı.

Etkinliği düzenleyen grup, İsrail'in Filistinlilere yönelik saldırılarını kınayarak, savaşın bir an önce sona ermesini talep etti.

Haber : İsteniş Hakan Tüplek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.