,, ,

Afyonkarahisar'da Ehliyet Sınavı Heyecanı

Gündem 07.11.2023 - 09:07, Güncelleme: 07.11.2023 - 09:07 2832+ kez okundu.
 

Afyonkarahisar'da Ehliyet Sınavı Heyecanı

Afyonkarahisar’da ehliyet almak isteyen adaylar, uygulamalı direksiyon sınavında ter döktüler.
Afyonkarahisar ’da ehliyet almak isteyen adaylar uygulamalı direksiyon, sınavında ter döktüler. Ehliyet alabilmek için adaylar ilk andan son ana kadar dikkatli oldular. Adaylar öncelikle aracın motor bölümünde olan parçaların ne olduğu hakkında usta öğreticiye bildiklerini yeteneklerini gösterdiler. Bagaj bölümünde yer alan bijon anahtarı, yangın tüpü, sağlık çantası, stepne lastik vb parçalar adaylar tarafından gösterildi.  Son aşamada sürücü adayları direksiyon başına geçtiler. Araç hareket, durdurma, iki nesne/araç arasına yanaşma hünerlerini gösterdiler. Sonra ise yaklaşık 12 km lik asfalt yolda trafiğe çıktılar.Başarılı olan adaylara parkur sonunda ehliyet almaya hak kazandıkları söylendi. Başarılı olmayan adaylar şanslarını sonraya bıraktılar.  Ehliyet Sınavı,  Ehliyet kaç para,  Sürücü kursu Haber : İsteniş Hakan Tüplek
Afyonkarahisar’da ehliyet almak isteyen adaylar, uygulamalı direksiyon sınavında ter döktüler.

Afyonkarahisar ’da ehliyet almak isteyen adaylar uygulamalı direksiyon, sınavında ter döktüler. Ehliyet alabilmek için adaylar ilk andan son ana kadar dikkatli oldular.
Adaylar öncelikle aracın motor bölümünde olan parçaların ne olduğu hakkında usta öğreticiye bildiklerini yeteneklerini gösterdiler. Bagaj bölümünde yer alan bijon anahtarı, yangın tüpü, sağlık çantası, stepne lastik vb parçalar adaylar tarafından gösterildi. 
Son aşamada sürücü adayları direksiyon başına geçtiler. Araç hareket, durdurma, iki nesne/araç arasına yanaşma hünerlerini gösterdiler. Sonra ise yaklaşık 12 km lik asfalt yolda trafiğe çıktılar.Başarılı olan adaylara parkur sonunda ehliyet almaya hak kazandıkları söylendi. Başarılı olmayan adaylar şanslarını sonraya bıraktılar. 
Ehliyet Sınavı,  Ehliyet kaç para,  Sürücü kursu

Haber : İsteniş Hakan Tüplek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.