,, ,

Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç TEKNOFEST'i Ziyaret Etti

Gündem 02.09.2023 - 14:10, Güncelleme: 02.09.2023 - 17:04 10683+ kez okundu.
 

Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç TEKNOFEST'i Ziyaret Etti

TEKNOFEST’te Türkiye’nin savunma sanayi alanındaki son gelişmelerini inceleyen Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç, teknoloji alanında iş birliği fırsatlarını değerlendirdi.
Ankara Etimesgut Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST 'i ziyaret eden Afrika -Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç Türkiye'nin teknoloji alanındaki gelişimini ve Afrika ile iş birliği fırsatlarını değerlendirmek için savunma sanayi firmalarının stantlarını gezdi. Osman Genç Aselsan, Baykar, Havelsan ve Savunma Sanayi Firmalarının stantlarını ziyaret ederek, Türkiye'nin Savunma Sanayi alanındaki son gelişmeleri yakından inceledi. Türk Hava Kuvvetleri'nin envanterine girmeye hazırlanan Hürkuş ve Kızılelma projeleri ile insansız hava araçları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Osman Genç TEKNOFEST 'in Türkiye'nin teknoloji alanındaki gelişimini ve potansiyelini sergileyen önemli bir organizasyon olduğunu belirtti. Afrika'nın da teknoloji alanında ilerleme kaydetmek istediğini ifade eden Genç, TEKNOFEST'in Afrika ile Türkiye arasında iş birliği fırsatları yaratabileceğine inandığını söyledi. Osman Genç TEKNOFEST 'in Afrika'daki genç girişimciler için önemli bir ilham kaynağı olacağını da sözlerine ekledi. Osman Genç TEKNOFEST 'te yaptığı görüşmelerde, teknolojinin Afrika'nın kalkınmasında önemli bir rol oynayabileceğini belirtti. Afrika'nın genç nüfusu ve hızlı büyüyen ekonomisi ile teknoloji alanında büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Genç, ancak Afrika'nın teknoloji alanında gelişmesi için bazı zorluklar da bulunduğunu söyledi. Bu zorluklar arasında, altyapı eksikliği, eğitim yetersizliği ve finansman sıkıntıları yer alıyor. Türkiye'nin Afrika'nın teknoloji alanındaki gelişimine katkıda bulunmak için önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Osman Genç Türkiye'nin savunma sanayi alanında önemli bir güç haline geldiğini ve eğitim sistemi ile teknoloji alanındaki girişimcilik ekosisteminin de Afrika'ya önemli bir örnek teşkil ettiğini söyledi. TEKNOFEST 'in Afrika'nın teknoloji alanındaki gelişimine katkıda bulunmak için önemli bir fırsat olduğunu belirten Osman Genç TEKNOFEST 'in Afrika'daki genç girişimcilere ve teknoloji profesyonellerine Türkiye'nin teknoloji alanındaki son gelişmeleri yakından görme ve öğrenme fırsatı sunduğunu söyledi. Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç 'in TEKNOFEST ziyareti, Türkiye'nin Afrika'nın teknoloji alanındaki gelişimine verdiği önemin bir göstergesidir. Osman Genç 'in ziyareti, Türkiye ve Afrika arasında teknoloji alanındaki iş birliği fırsatlarını artırmaya yardımcı olacaktır. dedi
TEKNOFEST’te Türkiye’nin savunma sanayi alanındaki son gelişmelerini inceleyen Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç, teknoloji alanında iş birliği fırsatlarını değerlendirdi.

Ankara Etimesgut Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST 'i ziyaret eden Afrika -Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç Türkiye'nin teknoloji alanındaki gelişimini ve Afrika ile iş birliği fırsatlarını değerlendirmek için savunma sanayi firmalarının stantlarını gezdi.

Osman Genç Aselsan, Baykar, Havelsan ve Savunma Sanayi Firmalarının stantlarını ziyaret ederek, Türkiye'nin Savunma Sanayi alanındaki son gelişmeleri yakından inceledi. Türk Hava Kuvvetleri'nin envanterine girmeye hazırlanan Hürkuş ve Kızılelma projeleri ile insansız hava araçları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Osman Genç  TEKNOFEST 'in Türkiye'nin teknoloji alanındaki gelişimini ve potansiyelini sergileyen önemli bir organizasyon olduğunu belirtti. Afrika'nın da teknoloji alanında ilerleme kaydetmek istediğini ifade eden Genç, TEKNOFEST'in Afrika ile Türkiye arasında iş birliği fırsatları yaratabileceğine inandığını söyledi.

Osman Genç TEKNOFEST 'in Afrika'daki genç girişimciler için önemli bir ilham kaynağı olacağını da sözlerine ekledi.

Osman Genç TEKNOFEST 'te yaptığı görüşmelerde, teknolojinin Afrika'nın kalkınmasında önemli bir rol oynayabileceğini belirtti. Afrika'nın genç nüfusu ve hızlı büyüyen ekonomisi ile teknoloji alanında büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Genç, ancak Afrika'nın teknoloji alanında gelişmesi için bazı zorluklar da bulunduğunu söyledi. Bu zorluklar arasında, altyapı eksikliği, eğitim yetersizliği ve finansman sıkıntıları yer alıyor.

Türkiye'nin Afrika'nın teknoloji alanındaki gelişimine katkıda bulunmak için önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirten Osman Genç Türkiye'nin savunma sanayi alanında önemli bir güç haline geldiğini ve eğitim sistemi ile teknoloji alanındaki girişimcilik ekosisteminin de Afrika'ya önemli bir örnek teşkil ettiğini söyledi.

TEKNOFEST 'in Afrika'nın teknoloji alanındaki gelişimine katkıda bulunmak için önemli bir fırsat olduğunu belirten Osman Genç  TEKNOFEST 'in Afrika'daki genç girişimcilere ve teknoloji profesyonellerine Türkiye'nin teknoloji alanındaki son gelişmeleri yakından görme ve öğrenme fırsatı sunduğunu söyledi.

Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç 'in TEKNOFEST ziyareti, Türkiye'nin Afrika'nın teknoloji alanındaki gelişimine verdiği önemin bir göstergesidir. Osman Genç 'in ziyareti, Türkiye ve Afrika arasında teknoloji alanındaki iş birliği fırsatlarını artırmaya yardımcı olacaktır. dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.