,, ,

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç: Karabağ Zaferi, Türk milletinin ortak zaferidir

Dünya 08.11.2023 - 17:19, Güncelleme: 08.11.2023 - 17:19 30034+ kez okundu.
 

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç: Karabağ Zaferi, Türk milletinin ortak zaferidir

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç, Karabağ Zaferi’nin 3. yıl dönümünde Azerbaycan’a destek mesajı gönderdi
Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç , 8 Kasım Karabağ Zaferi'nin 3. yıl dönümü dolayısıyla Azerbaycan'a bir mesaj gönderdi. Genç, mesajında, Azerbaycan 'ın Karabağ'ı işgalden kurtaran zaferinin, Türk milletinin ortak bir başarısı olduğunu söyledi. "Azerbaycan'ın Karabağ'ı işgalden kurtaran zaferi, Türk milletinin ortak bir başarısıdır" diyen Genç, mesajında şunları kaydetti: "Bu zafer, sadece Azerbaycan'ın değil, tüm Türk dünyasının zaferidir. Karabağ Zaferi, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin, kararlılığının ve azminin bir göstergesidir. Bu zafer, aynı zamanda, Türk milletinin kendi topraklarını korumak için ne kadar güçlü olduğunun da bir kanıtıdır. Azerbaycan'ın Karabağ Zaferi'ni bir kez daha kutluyorum. Bu zafer, Türk milletinin istiklal ve istikbalinin bir teminatı olacaktır. Karabağ Zaferi'nin, Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu'nun çalışmalarına da güç vereceğine inanıyorum. Afrika-Türkiye ilişkilerinin daha da geliştirilmesi için birlikte çalışacağımıza inanıyorum." Genç, mesajında ayrıca, Karabağ Zaferi'nin, Türk-Azerbaycan ilişkilerini daha da güçlendireceğini ifade etti.
Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç, Karabağ Zaferi’nin 3. yıl dönümünde Azerbaycan’a destek mesajı gönderdi

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç , 8 Kasım Karabağ Zaferi'nin 3. yıl dönümü dolayısıyla Azerbaycan'a bir mesaj gönderdi.

Genç, mesajında, Azerbaycan 'ın Karabağ'ı işgalden kurtaran zaferinin, Türk milletinin ortak bir başarısı olduğunu söyledi.

"Azerbaycan'ın Karabağ'ı işgalden kurtaran zaferi, Türk milletinin ortak bir başarısıdır" diyen Genç, mesajında şunları kaydetti:

"Bu zafer, sadece Azerbaycan'ın değil, tüm Türk dünyasının zaferidir. Karabağ Zaferi, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin, kararlılığının ve azminin bir göstergesidir. Bu zafer, aynı zamanda, Türk milletinin kendi topraklarını korumak için ne kadar güçlü olduğunun da bir kanıtıdır.

Azerbaycan'ın Karabağ Zaferi'ni bir kez daha kutluyorum. Bu zafer, Türk milletinin istiklal ve istikbalinin bir teminatı olacaktır.

Karabağ Zaferi'nin, Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu'nun çalışmalarına da güç vereceğine inanıyorum. Afrika-Türkiye ilişkilerinin daha da geliştirilmesi için birlikte çalışacağımıza inanıyorum."

Genç, mesajında ayrıca, Karabağ Zaferi'nin, Türk- Azerbaycan ilişkilerini daha da güçlendireceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.