,, ,

AFDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç'den Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Açıklaması

Gündem 05.06.2023 - 15:47, Güncelleme: 05.06.2023 - 15:47 4241+ kez okundu.
 

AFDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç'den Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Açıklaması

AFDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç'den Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Açıklaması
AFDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç Cumhurbaşkanlığı Kabinesi değerlendirdi AFDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç “ Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’ın önderliğinde açıklanan yeni kabineye istinaden , Türkiye Yüzyılı ’nda Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin ülkemize ve milletimize hayırlı ve yararlı olmasını diliyorum. Demokrasinin her zamankinden daha güçlü olduğu bu süreçte Yeni Kabine ile birlikte yarınlarımız daha aydınlıktır. Bakanlarımızın ve üyelerin Türkiye’nin şahlanış döneminde , yeniliklere öncü olacağına , Türkiye Yüzyılı ’na yakışan biçimde hizmet edeceğine güvenim tamdır. Bu amaçla insani diplomasinin de yolu genişletilerek daha faydalı yeni kapılar açacağına eminim. Türkiye Cumhuriyeti adına hizmetlerin milletimize faydalı olacağına inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile bu görevi üstlenen tüm değerli Bakanlarımızı tebrik ediyorum ve kolaylıklar diliyorum. Ülkemiz ve Milletimiz  için hayırlı uğurlu olsun.”dedi.   Osman Genç, Chairman of the Board of AFDA, said: “Referring to the new cabinet announced under the leadership of the President Recep Tayyip Erdoğan, I wish that the Presidential Cabinet will be beneficial and propitious to our country and nation in the Turkish Century. In this process where the democracy is stronger than ever, our future is brighter with the New Cabinet. I have full faith that our ministers and members will be Pioneer innovations and serve in a manner that is befitting the Turkish Century during Turkey's rise. For this purpose, I am confident that humanitarian diplomacy will open new and more beneficial doors.  I believe that the services on behalf of the Republic of Türkiye will be beneficial to our nation. I congratulate all of our esteemed Ministers who have assumed this duty with the approval of our President and wish them all the best. Good luck for our country and our nation. " he said.
AFDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç'den Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Açıklaması

AFDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç Cumhurbaşkanlığı Kabinesi değerlendirdi

AFDA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Genç “ Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ’ın önderliğinde açıklanan yeni kabineye istinaden , Türkiye Yüzyılı ’nda Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin ülkemize ve milletimize hayırlı ve yararlı olmasını diliyorum.
Demokrasinin her zamankinden daha güçlü olduğu bu süreçte Yeni Kabine ile birlikte yarınlarımız daha aydınlıktır. Bakanlarımızın ve üyelerin Türkiye’nin şahlanış döneminde , yeniliklere öncü olacağına , Türkiye Yüzyılı ’na yakışan biçimde hizmet edeceğine güvenim tamdır.

Bu amaçla insani diplomasinin de yolu genişletilerek daha faydalı yeni kapılar açacağına eminim. Türkiye Cumhuriyeti adına hizmetlerin milletimize faydalı olacağına inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri ile bu görevi üstlenen tüm değerli Bakanlarımızı tebrik ediyorum ve kolaylıklar diliyorum. Ülkemiz ve Milletimiz  için hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

 

Osman Genç, Chairman of the Board of AFDA, said: “Referring to the new cabinet announced under the leadership of the President Recep Tayyip Erdoğan, I wish that the Presidential Cabinet will be beneficial and propitious to our country and nation in the Turkish Century.
In this process where the democracy is stronger than ever, our future is brighter with the New Cabinet. I have full faith that our ministers and members will be Pioneer innovations and serve in a manner that is befitting the Turkish Century during Turkey's rise.
For this purpose, I am confident that humanitarian diplomacy will open new and more beneficial doors. 
I believe that the services on behalf of the Republic of Türkiye will be beneficial to our nation. I congratulate all of our esteemed Ministers who have assumed this duty with the approval of our President and wish them all the best. Good luck for our country and our nation. " he said.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.