,, ,

Adana'da uyuşturucu ele geçirilen cipteki şüpheli tutuklandı

Asayiş 02.05.2023 - 10:08, Güncelleme: 02.05.2023 - 10:10 8948+ kez okundu.
 

Adana'da uyuşturucu ele geçirilen cipteki şüpheli tutuklandı

Adana'da uyuşturucu ele geçirilen cipteki şüpheli tutuklandı
Adana'da bir cipte 9 kilogram sentetik uyuşturucu ve 50 bin uyuşturucu hap ele geçirildi, araçtaki şüpheli tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nda yaptığı uygulamada bir cipi şüphe üzerine durdurdu. Narkotik köpeğinin tepki verdiği araçta, 9 kilogram sentetik uyuşturucu ve 50 bin uyuşturucu hap ele geçirildi. Polis, sürücü Ö.F. ve yanındaki M.T'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.T. tutuklandı, Ö.F. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.    
Adana'da uyuşturucu ele geçirilen cipteki şüpheli tutuklandı

Adana'da bir cipte 9 kilogram sentetik uyuşturucu ve 50 bin uyuşturucu hap ele geçirildi, araçtaki şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu'nda yaptığı uygulamada bir cipi şüphe üzerine durdurdu.

Narkotik köpeğinin tepki verdiği araçta, 9 kilogram sentetik uyuşturucu ve 50 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

Polis, sürücü Ö.F. ve yanındaki M.T'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.T. tutuklandı, Ö.F. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.