,, ,

Adana'da Üniversite Öğrencisine Silahlı Saldırı!

Gündem 06.04.2024 - 11:00, Güncelleme: 06.04.2024 - 11:01 3907 kez okundu.
 

Adana'da Üniversite Öğrencisine Silahlı Saldırı!

Adana’da üniversite öğrencisi Serbu Ece, kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı; polis soruşturma başlattı
Adana 'da üniversite öğrencisi Serbu Ece, otomobiline bindiği sırada kimliği belirsiz bir şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Ece, ayağından yaralanırken, olay yerinde 15 adet boş kovan bulundu.  5 Nisan 2024 günü saat 22.30 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi 'nde meydana geldi. Otomobiline binmek üzere olan Serbu Ece , yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Saldırgan, olay yerinden kaçarken, Ece ise çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ece'nin ayağından yaralandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis , olay yerinde yaptığı incelemede 15 adet boş kovan buldu. Şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Saldırının sebebi henüz bilinmezken, polis her ihtimali göz önünde bulundurarak soruşturmasını sürdürüyor. Ece'nin yakınları ve arkadaşları, saldırıyı kınayarak şüphelinin en kısa sürede yakalanmasını talep etti.
Adana’da üniversite öğrencisi Serbu Ece, kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı; polis soruşturma başlattı

Adana 'da üniversite öğrencisi Serbu Ece, otomobiline bindiği sırada kimliği belirsiz bir şüphelinin silahlı saldırısına uğradı. Ece, ayağından yaralanırken, olay yerinde 15 adet boş kovan bulundu.

 5 Nisan 2024 günü saat 22.30 sıralarında merkez Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi 'nde meydana geldi. Otomobiline binmek üzere olan Serbu Ece , yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla vuruldu. Saldırgan, olay yerinden kaçarken, Ece ise çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Ece'nin ayağından yaralandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis , olay yerinde yaptığı incelemede 15 adet boş kovan buldu. Şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatan polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Saldırının sebebi henüz bilinmezken, polis her ihtimali göz önünde bulundurarak soruşturmasını sürdürüyor.

Ece'nin yakınları ve arkadaşları, saldırıyı kınayarak şüphelinin en kısa sürede yakalanmasını talep etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.