,, ,

Adana'da ormanlık alanda husumetlisine bıçakla saldırdı: 20 yıla kadar hapis istemi

Gündem 26.09.2023 - 10:31, Güncelleme: 26.09.2023 - 10:33 2906+ kez okundu.
 

Adana'da ormanlık alanda husumetlisine bıçakla saldırdı: 20 yıla kadar hapis istemi

Adana’da ormanlık alanda yürüyüş sırasında karşılaşılan husumetli, tartışma sonucu bıçakla ağır yaralandı. Tutuklu sanık hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istendi.
Adana 'nın merkez Sarıçam ilçesinde ormanlık alanda yürüyüş sırasında karşılaşıp tartıştığı husumetlisini bıçakla ağır yaralayan tutuklu sanık hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Savcılıkça, Mustafalar Mahallesi 'nde 27 Temmuz'da M.Z'nin bıçakla ağır yaralanmasıyla ilgili tutuklanan H.C. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, sanık H.C. ve müşteki M.Z. arasında önceye dayalı husumet bulunduğu ve tarafların bu konu nedeniyle zaman zaman tartışma yaşadıkları belirtildi. İddianamede, olay günü M.Z'nin arkadaşları ile Mustafalar Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yürüdüğü sırada, sanık H.C. ile karşılaştığı ve taraflar arasında sözlü tartışma sonrası çıkan kavgada M.Z'nin yanında bulundurduğu bıçakla müştekiyi hayati tehlike oluşturacak şekilde ağır yaraladığı anlatıldı. Sanığın olay yerinden kaçtığı da aktarılan iddianamede, H.C'nin "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. Tutuklu sanığın yargılanmasına gelecek günlerde başlanacak.
Adana’da ormanlık alanda yürüyüş sırasında karşılaşılan husumetli, tartışma sonucu bıçakla ağır yaralandı. Tutuklu sanık hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istendi.

Adana 'nın merkez Sarıçam ilçesinde ormanlık alanda yürüyüş sırasında karşılaşıp tartıştığı husumetlisini bıçakla ağır yaralayan tutuklu sanık hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Savcılıkça, Mustafalar Mahallesi 'nde 27 Temmuz'da M.Z'nin bıçakla ağır yaralanmasıyla ilgili tutuklanan H.C. hakkındaki soruşturma tamamlandı.

Adana 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, sanık H.C. ve müşteki M.Z. arasında önceye dayalı husumet bulunduğu ve tarafların bu konu nedeniyle zaman zaman tartışma yaşadıkları belirtildi.

İddianamede, olay günü M.Z'nin arkadaşları ile Mustafalar Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yürüdüğü sırada, sanık H.C. ile karşılaştığı ve taraflar arasında sözlü tartışma sonrası çıkan kavgada M.Z'nin yanında bulundurduğu bıçakla müştekiyi hayati tehlike oluşturacak şekilde ağır yaraladığı anlatıldı.

Sanığın olay yerinden kaçtığı da aktarılan iddianamede, H.C'nin "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Tutuklu sanığın yargılanmasına gelecek günlerde başlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.