,, ,

Adana'da 4.1 büyüklüğünde deprem

Gündem 18.01.2024 - 09:46, Güncelleme: 18.01.2024 - 09:48 3498+ kez okundu.
 

Adana'da 4.1 büyüklüğünde deprem

18 Ocak 2024’te Adana-Kayseri sınırında 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Can kaybı yok, Kandilli Rasathanesi artçı sarsıntıyı kaydetmedi
Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, 18 Ocak 2024 Perşembe günü saat 09:05:34'te, Türkiye'nin güneydoğusunda, Adana ve Kayseri sınırında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Adana'nın Karataş ilçesine bağlı Yılankale köyü olarak belirlendi. Depremin derinliği ise 1.3 kilometre olarak ölçüldü. Deprem, Adana, Kayseri, Mersin ve Hatay illerinde hissedildi. Depremde herhangi bir can kaybı veya yaralanma bildirilmedi. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada, depremin ardından herhangi bir artçı sarsıntının kaydedilmediği belirtildi.
18 Ocak 2024’te Adana-Kayseri sınırında 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Can kaybı yok, Kandilli Rasathanesi artçı sarsıntıyı kaydetmedi

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre, 18 Ocak 2024 Perşembe günü saat 09:05:34'te, Türkiye'nin güneydoğusunda, Adana ve Kayseri sınırında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü Adana'nın Karataş ilçesine bağlı Yılankale köyü olarak belirlendi. Depremin derinliği ise 1.3 kilometre olarak ölçüldü.

Deprem, Adana, Kayseri, Mersin ve Hatay illerinde hissedildi. Depremde herhangi bir can kaybı veya yaralanma bildirilmedi.

Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada, depremin ardından herhangi bir artçı sarsıntının kaydedilmediği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.