,, ,

Acıyaman FK Başkanı Ayaz Yargıtay Üyesi Hakim Mehmet Aksu makamında ziyaret etti

Gündem 08.11.2023 - 13:57, Güncelleme: 08.11.2023 - 13:57 3038+ kez okundu.
 

Acıyaman FK Başkanı Ayaz Yargıtay Üyesi Hakim Mehmet Aksu makamında ziyaret etti

Adıyaman Futbol Kulübü, Yargıtay Üyesi Hakim Mehmet Aksu’yu ziyaret etti ve kadınlar futbol ligi için planlarını paylaştı
Adıyaman Futbol Kulübü Başkanı Bekir Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri, Yargıtay Üyesi Hakim Mehmet Aksu ’yu makamında ziyaret etti. Toplumsal fırsat eşitliği ve kadının ekonomik ve sosyal hayattaki konumunun güçlendirilmesi için öncü çalışmalar kapsamında, Bekir Ayaz , depremin ağır vurduğu Adıyaman ilinde yaraları sarmak adına kadınlar futbol takımı Adıyaman Spor Futbol Kulübü ile 2023-24 sezonunda kadınlar futbol ligi 3. klasman grubunda mücadele edeceklerini söyledi ve kulüp ile ilgili bilgiler verdi. Yargıtay Üyesi Hakim Mehmet Aksu Adıyaman FK’nın yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve nazik ziyaret için teşekkür etti. Bölge adına yapılacak ve kent dinamiğini ayağa kaldıracak olumlu her türlü adımı destekleyeceklerini dile getirdi.
Adıyaman Futbol Kulübü, Yargıtay Üyesi Hakim Mehmet Aksu’yu ziyaret etti ve kadınlar futbol ligi için planlarını paylaştı

Adıyaman Futbol Kulübü Başkanı Bekir Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri, Yargıtay Üyesi Hakim Mehmet Aksu ’yu makamında ziyaret etti. Toplumsal fırsat eşitliği ve kadının ekonomik ve sosyal hayattaki konumunun güçlendirilmesi için öncü çalışmalar kapsamında, Bekir Ayaz , depremin ağır vurduğu Adıyaman ilinde yaraları sarmak adına kadınlar futbol takımı Adıyaman Spor Futbol Kulübü ile 2023-24 sezonunda kadınlar futbol ligi 3. klasman grubunda mücadele edeceklerini söyledi ve kulüp ile ilgili bilgiler verdi.

Yargıtay Üyesi Hakim Mehmet Aksu Adıyaman FK’nın yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve nazik ziyaret için teşekkür etti. Bölge adına yapılacak ve kent dinamiğini ayağa kaldıracak olumlu her türlü adımı destekleyeceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.