,, ,

Acıyaman FK Başkanı Ayaz, Kadın Futboluna Destek Veriyor

Spor 07.11.2023 - 14:52, Güncelleme: 07.11.2023 - 14:52 24616+ kez okundu.
 

Acıyaman FK Başkanı Ayaz, Kadın Futboluna Destek Veriyor

Acıyaman FK Başkanı Ayaz, kadın futbolunu destekleme taahhüdünü vurguladı ve Keçiören Belediyesi Müdürü Köse’yi ziyaret etti
Acıyaman Futbol Kulübü Başkanı Bekir Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri, Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Abuzer Köse ’yi makamında ziyaret etti. Türkiye Kadınlar 3. Ligi’nde mücadele edecek olan Acıyaman Spor Kulübü’nün başkanı Ayaz, “Kadın futbolunun geleceğini şekillendirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bölgedeki kız çocuklarına ve kadın futboluna birçok fırsat veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz” dedi. Ayaz, gençlere hayal kurma, kariyer yapma ve onu geliştirme fırsatı vermek için çabaladıklarını belirtti. “Hep birlikte bu coğrafyada güzel şeyleri hayal edeceğiz. Başarısızlıkları kramponlarınızın altına alarak ve hep birlikte ezeceğiz. İşte o zaman hayal dediğiniz şey gerçek olacaktır” dedi. Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Köse ise, bir Adıyaman ve Adıyaman sevdalısı olarak memleket takımının kendisine karşı göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Köse, “Kadınlar, futbol da dahil olmak üzere sporun birçok alanında hâlâ dezavantajlı konumdalar. Yerel yönetimler olarak, kadın futbolu projeleriyle çalışarak, tüm sosyal ve kültürel kökenden kadınların futbol oynama ve antrenörlük yapma konusunda eşit fırsatlara sahip olmasını sağlamaya yardımcı olmak istiyoruz” dedi. Ziyaretin sonunda Acıyaman FK Başkanı Ayaz, Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Köse’ye ismi yazılı bir forma hediye etti.
Acıyaman FK Başkanı Ayaz, kadın futbolunu destekleme taahhüdünü vurguladı ve Keçiören Belediyesi Müdürü Köse’yi ziyaret etti

Acıyaman Futbol Kulübü Başkanı Bekir Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri, Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Abuzer Köse ’yi makamında ziyaret etti. Türkiye Kadınlar 3. Ligi’nde mücadele edecek olan Acıyaman Spor Kulübü’nün başkanı Ayaz, “Kadın futbolunun geleceğini şekillendirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım. Bölgedeki kız çocuklarına ve kadın futboluna birçok fırsat veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz” dedi.

Ayaz, gençlere hayal kurma, kariyer yapma ve onu geliştirme fırsatı vermek için çabaladıklarını belirtti. “Hep birlikte bu coğrafyada güzel şeyleri hayal edeceğiz. Başarısızlıkları kramponlarınızın altına alarak ve hep birlikte ezeceğiz. İşte o zaman hayal dediğiniz şey gerçek olacaktır” dedi.

Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Köse ise, bir Adıyaman ve Adıyaman sevdalısı olarak memleket takımının kendisine karşı göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Köse, “Kadınlar, futbol da dahil olmak üzere sporun birçok alanında hâlâ dezavantajlı konumdalar. Yerel yönetimler olarak, kadın futbolu projeleriyle çalışarak, tüm sosyal ve kültürel kökenden kadınların futbol oynama ve antrenörlük yapma konusunda eşit fırsatlara sahip olmasını sağlamaya yardımcı olmak istiyoruz” dedi.

Ziyaretin sonunda Acıyaman FK Başkanı Ayaz, Keçiören Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Köse’ye ismi yazılı bir forma hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.