,, ,

Acı Kahve Filmi Oyuncuları Kadrosu Konusu

Tv-Dünyası 13.07.2023 - 10:25, Güncelleme: 13.07.2023 - 10:25 3638+ kez okundu.
 

Acı Kahve Filmi Oyuncuları Kadrosu Konusu

Acı Kahve Filmi Oyuncuları Kadrosu Konusu
Soner Sert ’in yönettiği ve Kültür ve Turizm Bakanlığı ’nın desteğiyle çekilen bir kara komedi filmidir. Film, kız isteme töreniyle başlayan yerel bir hikayeyi konu edinmektedir. Filmin proje danışmanı ise Emin Alper ’dir. Filmin oyuncu kadrosunda ise birbirinden değerli usta sanatçılar ve genç yetenekler yer almaktadır. Başrollerde Buçe Buse Kahraman (Gizem), Nazan Kesal (Birgül), Şerif Erol (Ekrem) ve Reha Özcan (Hamdi) oynamaktadır. Diğer oyuncular ise Benian Dönmez (Sevgi), Name Önal (Elif), Atay Yıldız (Mesut) ve diğerleridir. Filmin çekimleri 15 Haziran 2023’te başlamıştır ve 2024 yılında festivale aday olması beklenmektedir. Filmin vizyon tarihi henüz belli değildir.
Acı Kahve Filmi Oyuncuları Kadrosu Konusu

Soner Sert ’in yönettiği ve Kültür ve Turizm Bakanlığı ’nın desteğiyle çekilen bir kara komedi filmidir. Film, kız isteme töreniyle başlayan yerel bir hikayeyi konu edinmektedir. Filmin proje danışmanı ise Emin Alper ’dir.

Filmin oyuncu kadrosunda ise birbirinden değerli usta sanatçılar ve genç yetenekler yer almaktadır. Başrollerde Buçe Buse Kahraman (Gizem), Nazan Kesal (Birgül), Şerif Erol (Ekrem) ve Reha Özcan (Hamdi) oynamaktadır. Diğer oyuncular ise Benian Dönmez (Sevgi), Name Önal (Elif), Atay Yıldız (Mesut) ve diğerleridir.

Filmin çekimleri 15 Haziran 2023’te başlamıştır ve 2024 yılında festivale aday olması beklenmektedir. Filmin vizyon tarihi henüz belli değildir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.