,, ,

Abb’den İstihdam Garantili Eğitim: Eczane Destek Personeli İçin Sertifika Töreni Düzenlendi

Gündem 14.07.2023 - 14:55, Güncelleme: 14.07.2023 - 14:56 3520+ kez okundu.
 

Abb’den İstihdam Garantili Eğitim: Eczane Destek Personeli İçin Sertifika Töreni Düzenlendi

Abb’den İstihdam Garantili Eğitim: Eczane Destek Personeli İçin Sertifika Töreni Düzenlendi
Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Eczacılar Odası iş birliğiyle düzenlenen “Eczane Destek Personeli Eğitimi” tamamlandı. Başkent Genç Akademi ’de düzenlenen 8 haftalık eğitimleri başarıyla tamamlayan Başkentliler, eczanelerde istihdam edilecek.   Başkentte istihdama katkı sağlayan projeleri bir bir hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesinin, Ankara Eczacılar Odası ile yaptığı iş birliğiyle düzenlenen Eczane Destek Personeli Eğitimi tamamlandı. Başkent Genç Akademi’de düzenlenen ve 8 hafta süren eğitimleri tamamlayarak yeterlilik sınavında başarılı olan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.   BAŞKAN YAVAŞ YALNIZ BIRAKMADI Ankara Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törende eğitimi tamamlayan 68 kursiyere sertifikalarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara Eczacılar Odası Başkanı Taner Ercanlı verdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi koordinasyonunda düzenlenen Eczane Destek Personeli Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan kursiyerler Başkentte faaliyet gösteren eczanelerde istihdam edilecek.
Abb’den İstihdam Garantili Eğitim: Eczane Destek Personeli İçin Sertifika Töreni Düzenlendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Eczacılar Odası iş birliğiyle düzenlenen “Eczane Destek Personeli Eğitimi” tamamlandı. Başkent Genç Akademi ’de düzenlenen 8 haftalık eğitimleri başarıyla tamamlayan Başkentliler, eczanelerde istihdam edilecek.

 

Başkentte istihdama katkı sağlayan projeleri bir bir hayata geçiren Ankara Büyükşehir Belediyesinin, Ankara Eczacılar Odası ile yaptığı iş birliğiyle düzenlenen Eczane Destek Personeli Eğitimi tamamlandı.

Başkent Genç Akademi’de düzenlenen ve 8 hafta süren eğitimleri tamamlayarak yeterlilik sınavında başarılı olan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

 

BAŞKAN YAVAŞ YALNIZ BIRAKMADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen törende eğitimi tamamlayan 68 kursiyere sertifikalarını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Ankara Eczacılar Odası Başkanı Taner Ercanlı verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi koordinasyonunda düzenlenen Eczane Destek Personeli Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan kursiyerler Başkentte faaliyet gösteren eczanelerde istihdam edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.