,, ,

Abant'ta kış ve ilkbahar bir arada yaşanıyor

Gündem 10.04.2022 - 10:22, Güncelleme: 10.04.2022 - 10:22 4210+ kez okundu.
 

Abant'ta kış ve ilkbahar bir arada yaşanıyor

Tabiat parkında karların eridiği alanlarda mor ve sarı çiğdemler çiçek açtı
Bolu 'nun doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'nda kış ve ilkbahar mevsimi bir arada yaşanıyor. Kent merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan, dört mevsim bir başka güzelliğe sahip tabiat parkı, yerli ve yabancı tatilcilerin gözde mekanları arasında yer alıyor. Kışın kar kalınlığının 2 metreyi geçtiği Abant'ta çevredeki karlar ve gölün üzerindeki buzlar havaların ısınmaya başlamasıyla erimeye başladı. Karların eridiği alanlarda Abant'taki sarı ve mor çiğdemler çiçek açtı. Abant rengarenk çiğdemlerle ayrı güzelliğe büründü.
Tabiat parkında karların eridiği alanlarda mor ve sarı çiğdemler çiçek açtı

Bolu 'nun doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'nda kış ve ilkbahar mevsimi bir arada yaşanıyor.

Kent merkezine yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan, dört mevsim bir başka güzelliğe sahip tabiat parkı, yerli ve yabancı tatilcilerin gözde mekanları arasında yer alıyor.

Kışın kar kalınlığının 2 metreyi geçtiği Abant'ta çevredeki karlar ve gölün üzerindeki buzlar havaların ısınmaya başlamasıyla erimeye başladı.

Karların eridiği alanlarda Abant'taki sarı ve mor çiğdemler çiçek açtı.

Abant rengarenk çiğdemlerle ayrı güzelliğe büründü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.