,, ,

600'den Fazla Arsa Yüzde 25 Peşin, 24 Ay Vadeyle Satışa Çıkacak

Gündem 13.11.2023 - 15:28, Güncelleme: 13.11.2023 - 15:28 2714+ kez okundu.
 

600'den Fazla Arsa Yüzde 25 Peşin, 24 Ay Vadeyle Satışa Çıkacak

Emlak Konut GYO, Türkiye’nin çeşitli illerindeki 600’den fazla arsayı yüzde 25 peşin, 24 ay vade ve KDV muafiyetiyle satışa sunuyor. Peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanacak.
İstanbul , Çanakkale , Antalya , Mardin ve Kocaeli 'nde bulunan farklı metrekarelerdeki arsalar, iş ve konut alanları için de uygun. Peşin ödeme yapanlara ise yüzde 20 indirim uygulanacak. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 600'den fazla arsayı yüzde 25 peşin, 24 ay vade ve KDV'den muaf imkanlarıyla satışa çıkaracak. Arsa satışları, 21-23 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da bulunan Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü'nde yapılacak. Arsaların satışı, açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek. Satışa sunulan arsalar, İstanbul, Çanakkale, Antalya, Mardin ve Kocaeli illerinde bulunuyor. Arsalar, farklı metrekare ve fiyatlarla satışa sunulacak. Kampanya kapsamında, arsalar için peşin ödeme avantajı da sunuluyor. Arsayı peşin olarak satın almak isteyenlere yüzde 20 indirim uygulanacak. Arsalara internet üzerinden de teklif verilebilecek.
Emlak Konut GYO, Türkiye’nin çeşitli illerindeki 600’den fazla arsayı yüzde 25 peşin, 24 ay vade ve KDV muafiyetiyle satışa sunuyor. Peşin alımlarda yüzde 20 indirim uygulanacak.

İstanbul , Çanakkale , Antalya , Mardin ve Kocaeli 'nde bulunan farklı metrekarelerdeki arsalar, iş ve konut alanları için de uygun. Peşin ödeme yapanlara ise yüzde 20 indirim uygulanacak.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 600'den fazla arsayı yüzde 25 peşin, 24 ay vade ve KDV'den muaf imkanlarıyla satışa çıkaracak.

Arsa satışları, 21-23 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da bulunan Emlak Konut GYO Genel Müdürlüğü'nde yapılacak. Arsaların satışı, açık artırma usulüyle gerçekleştirilecek.

Satışa sunulan arsalar, İstanbul, Çanakkale, Antalya, Mardin ve Kocaeli illerinde bulunuyor. Arsalar, farklı metrekare ve fiyatlarla satışa sunulacak.

Kampanya kapsamında, arsalar için peşin ödeme avantajı da sunuluyor. Arsayı peşin olarak satın almak isteyenlere yüzde 20 indirim uygulanacak.

Arsalara internet üzerinden de teklif verilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.