,, ,

6 Şubat Depreminin Yıldönümünde Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç'ten Mesaj

Gündem 05.02.2024 - 11:37, Güncelleme: 05.02.2024 - 11:37 3049+ kez okundu.
 

6 Şubat Depreminin Yıldönümünde Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç'ten Mesaj

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç, Kahramanmaraş depreminin yıl dönümünde birlik ve dayanışma mesajı verdi.
Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç , 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve " Yüzyılın Felaketi " olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Genç, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bugün, 11 ilimizde ağır hasarlara yol açan ve hafızalarımızdan silinmeyecek bu acı dolu günü anıyoruz. 6 Şubat 2023'te yaşadığımız bu büyük felaket, geride bıraktığı kayıplar ve yaralarla hepimizi derinden sarstı. Acımızın taze olduğu bu günde, kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, geride kalan ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bir daha yaşanmamasını temenni ettiğimiz bu felaket, aynı zamanda ülke olarak bizi bir araya getirdi. El ele vererek birbirimizin yaralarını sardık ve halkımızı ayağa kaldırdık. Bu zor süreçte insanlığımızın ve vicdanımızın en güzel yanını ortaya koyduk. Bugün, depremin yıl dönümünde, gelecekteki olası felaketlere karşı çok daha hazırlıklı olmak için elimizden geleni yapmalıyız. Yaşanabilecek her ihtimali göz önünde bulundurarak toplumsal olduğu kadar kişisel önlemler de almak hepimizin ortak sorumluluğudur. Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı olarak, başta Afrika ülkeleri olmak üzere, ülkemize yardımlarda bulunarak seferberliğimize ortak olan tüm ülkelere bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. Birlikte hareket ederek, daha güvenli ve daha dayanıklı bir dünya inşa edeceğimize gönülden inanıyoruz." Osman Genç Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı
Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç, Kahramanmaraş depreminin yıl dönümünde birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı Osman Genç , 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve " Yüzyılın Felaketi " olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli depremin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Genç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün, 11 ilimizde ağır hasarlara yol açan ve hafızalarımızdan silinmeyecek bu acı dolu günü anıyoruz. 6 Şubat 2023'te yaşadığımız bu büyük felaket, geride bıraktığı kayıplar ve yaralarla hepimizi derinden sarstı.

Acımızın taze olduğu bu günde, kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, geride kalan ailelerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Bir daha yaşanmamasını temenni ettiğimiz bu felaket, aynı zamanda ülke olarak bizi bir araya getirdi. El ele vererek birbirimizin yaralarını sardık ve halkımızı ayağa kaldırdık. Bu zor süreçte insanlığımızın ve vicdanımızın en güzel yanını ortaya koyduk.

Bugün, depremin yıl dönümünde, gelecekteki olası felaketlere karşı çok daha hazırlıklı olmak için elimizden geleni yapmalıyız. Yaşanabilecek her ihtimali göz önünde bulundurarak toplumsal olduğu kadar kişisel önlemler de almak hepimizin ortak sorumluluğudur.

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı olarak, başta Afrika ülkeleri olmak üzere, ülkemize yardımlarda bulunarak seferberliğimize ortak olan tüm ülkelere bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.

Birlikte hareket ederek, daha güvenli ve daha dayanıklı bir dünya inşa edeceğimize gönülden inanıyoruz."

Osman Genç

Afrika-Türkiye İş Birliği Platformu Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.