,, ,

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde MHP Aday Adaylığı Başvuruları Başladı

Siyaset 13.11.2023 - 15:39, Güncelleme: 13.11.2023 - 15:39 6794+ kez okundu.
 

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde MHP Aday Adaylığı Başvuruları Başladı

MHP, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvuru sürecini başlattı. Başvurular, 21 Kasım’da başlayacak ve 15 Aralık’ta sona erecek.
Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ), 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için aday adaylığı başvuru sürecini başlattı. Başvurular, 21 Kasım 2023 tarihinde başlayacak ve 15 Aralık 2023 tarihinde sona erecek. Başvurular, MHP Genel Merkezi'ne yapılacak. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , 2024 yerel seçimleri için "Diyar Diyar Anadolu" diyerek yola çıktıklarını ve "MHP ile hep birlikte" sloganıyla seçimlere gireceklerini söyledi. Başkan Bahçeli, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimleri, Türkiye'nin geleceğinin kaderinin belirleneceği bir seçim olarak görüyoruz. Bu nedenle, seçimlere en güçlü şekilde hazırlanmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Aday adaylığı başvuru sürecimiz de bu kapsamda başlatılmıştır. Tüm vatandaşlarımızı, MHP'nin belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adaylığı başvurularına katılmaya davet ediyorum." dedi. MHP'nin aday adaylığı başvuru şartları şu şekilde: Türk vatandaşı olmak, Seçilme yeterliliğine sahip olmak, En az 25 yaşını doldurmuş olmak, Siyasi parti üyesi olmak, Adli sicil kaydının temiz olması, Sağlık yönünden aday olmaya engel bir durumu bulunmaması.
MHP, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvuru sürecini başlattı. Başvurular, 21 Kasım’da başlayacak ve 15 Aralık’ta sona erecek.

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ), 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için aday adaylığı başvuru sürecini başlattı.

Başvurular, 21 Kasım 2023 tarihinde başlayacak ve 15 Aralık 2023 tarihinde sona erecek. Başvurular, MHP Genel Merkezi'ne yapılacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli , 2024 yerel seçimleri için "Diyar Diyar Anadolu" diyerek yola çıktıklarını ve " MHP ile hep birlikte" sloganıyla seçimlere gireceklerini söyledi.

Başkan Bahçeli, "31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimleri, Türkiye'nin geleceğinin kaderinin belirleneceği bir seçim olarak görüyoruz. Bu nedenle, seçimlere en güçlü şekilde hazırlanmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Aday adaylığı başvuru sürecimiz de bu kapsamda başlatılmıştır. Tüm vatandaşlarımızı, MHP'nin belediye başkanlığı ve meclis üyeliği aday adaylığı başvurularına katılmaya davet ediyorum." dedi.

MHP'nin aday adaylığı başvuru şartları şu şekilde:

  • Türk vatandaşı olmak,
  • Seçilme yeterliliğine sahip olmak,
  • En az 25 yaşını doldurmuş olmak,
  • Siyasi parti üyesi olmak,
  • Adli sicil kaydının temiz olması,
  • Sağlık yönünden aday olmaya engel bir durumu bulunmaması.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve newsfindy.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.